flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ПрАТ «Донецьксталь» - металургійний завод» про розгляд справи № 908/6010/14.

24 грудня 2014, 16:27
                                                                                                                                                                                                                                                                                                  № провадження справи 1/44/14
 
           
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                       69001, м Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, тел. 224-08-88
      УХВАЛА
       про порушення провадження у справі
22.12.2014 р.                                                                                                                справа № 908/6010/14
 
Суддя господарського суду Запорізької області Немченко О.І., розглянувши матеріали
за позовом:  Приватного акціонерного товариства «Електроград» (50025, м. Кривий Ріг,   вул. Модрівська, буд. 93)
до відповідача: Приватного акціонерного товариства «Донецьксталь» - металургійний завод» ( 83062, м. Донецьк, вул. Івана Ткаченка, буд. 122)
про стягнення 784 989 грн. 99 коп.
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
       Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
                                                                УХВАЛИВ:
1.      Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.
      Присвоїти справі номер провадження 1/44/14.
2.      Справу призначити до розгляду на  20.01.2015 р. о 15 год. 00 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою:
69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. № 211.
3.      В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони:
1.                        Повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи про той же предмет і з тих же підстав.
2.                        Забезпечити явку в судове засідання компетентних представників сторін (доручення, належним чином оформлене, яке підтверджує повноваження представника, оригінал – суду для огляду, копію, належним чином завірену, – в матеріали справи).
3.                        Пояснення у справі надавати в письмовому вигляді. Документи суду надавати в оригіналі – для огляду та копіях (у читаємому варіанті), належним чином завірених, для залучення до матеріалів справи.
4.                        Письмові пояснення та копії документів направити (надати) до суду заздалегідь, оригінали доказів представити суду в судовому засіданні.
5.                        Позивачу заздалегідь направити на адресу відповідача обґрунтований, документально підтверджений (з посиланням на договір купівлі-продажу   № 23852дс від 27.07.2011 р., додаткову угоду до договору № 1 від 27.07.2011 р. видаткову накладну № 788 від 18.09.2013 р., платіжні документи про сплату, тощо) та підписаний уповноваженими особами (керівниками чи керівниками та бухгалтерами) акт звірки взаємних розрахунків на час розгляду справи в суді. Відповідачу розглянутий, заповнений та підписаний (із зауваженнями чи без) акт звірки надати суду.
Позивача - надати суду: довідку про підтвердження повних банківських реквізитів; всі оригінали документів, доданих до позовної заяви та на які є посилання у позовній заяві; довіреність № 2863 від 18.09.2013 р. на ім’я Акатова О.В. на уповноваження отримання товару; рахунки на передплату відповідно до п. 2 Додаткової угоди №1 до Договору; повідомлення про готовність товару до відвантаження відповідно до п. 2 Додаткової угоди №1 до Договору; всі докази оплати товару відповідачем (платіжні доручення, виписки з банківського рахунку тощо); уточнений розрахунок суми позову (вказуючи проплати, суми залишку та нарахованих на неї 3% річних та інфляційних витрат, періоди нарахувань); інші докази в підтвердження виконання сторонами договірних зобов’язань (листи, заявки, товаросупровідні документи, платіжні вимоги (доручення), акти приймання-предачі, податкові накладні тощо); у разі наявності: докази надання відповідачу відстрочки оплати товару (умови, строк, яким чином була узгоджена відстрочка, підстави, тощо); всі докази належного виконання Вами умов договору № 23852дс від 27.07.2011 р., та додаткової угоди №1 і всіх договірних умов; докази направлення позивачем відповідачу претензій, вимог, листів тощо та докази отримання їх відповідачем та надання відповідей; листування з відповідачем щодо спірних правовідносин; письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; провести звірку взаємних розрахунків з відповідачем на день розгляду справи в суді; довіреність на представника.
Відповідача - надати суду: правовстановлюючі документи, довідку про підтвердження повних банківських реквізитів, виписку з банківського рахунку або платіжні документи що підтверджують перерахування Вами коштів відповідно до умов договору від № 23852дс від 27.07.2011 р. та видаткової накладної № 788 від 18.09.2013 року; у письмовому вигляді (а також у разі потреби на електронну пошту суду – inbox@zp.arbitr.gov.ua) відзив на позовну заяву, заперечення до позову (в разі наявності), документи в обґрунтування відзиву, заперечень; докази виникнення між сторонами спірних правовідносин на виконання умов договору від № 23852дс від 27.07.2011 р;  всі оригінали (для огляду суду) та належним чином завірені копії документів, доданих позивачем до позовної заяви та на які є посилання у позовній заяві; рахунки на передплату відповідно до п. 2 Додаткової угоди №1 до Договору; повідомлення про готовність товару до відвантаження відповідно до п. 2 Додаткової угоди №1 до Договору; довіреність № 2863 від 18.09.2013 р. на ім’я Акатова О.В. на уповноваження отримання товару; всі докази оплати товару відповідачем (платіжні доручення, виписки з банківського рахунку тощо); всі докази належного виконання Вами умов договору № 23852дс від 27.07.2011 р., та додаткової угоди №1 і всіх договірних умов; інші докази в підтвердження виконання сторонами договірних зобов’язань (листи, заявки, товаросупровідні документи, платіжні вимоги (доручення), акти приймання-передачі, податкові накладні тощо); докази надсилання позивачу доказів про настання обставин, які перешкоджають виконанню зобов’язань, відповідно до п. 6.3 Договору; у разі наявності докази надання Вам позивачем відстрочки оплати товару (умови, строк, яким чином була узгоджена відстрочка, підстави, тощо); контррозрахунок суми основного боргу, 3% річних та інфляційних витрат; листування з позивачем щодо спірних правовідносин; письмовідокази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; довіреність на представника.
     Відповідачу - повідомити суд та позивача про всі існуючі засоби зв’язку (існування іншої адреси, на яку можливе направлення на ваше ім’я поштової кореспонденції; номера телефонів та адресу електронної пошти).
Відповідачу – враховуючи, що Вашим місцезнаходженням є м. Донецьк, з текстом цієї ухвали в електронному вигляді можна ознайомитись на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, а також на сторінці офіційного веб-порталу “Судова влада в Україні” в мережі Інтернет www.court.gov.ua/sudy у розділі “Новини та події суду”, чи отримати її копію безпосередньо в господарському суді Запорізької області, або поштою, при наданні поштової або іншої адреси, за якою може бути встановлений зв'язок з Вами.
Відповідачу копію відзиву терміново направити позивачу, докази направлення надати в судове засідання.
Письмові пояснення, відзив (заперечення) та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим зв’язком.
Явку уповноважених представників сторін визнати обов’язковою.
Копії ухвали направити сторонам у справі, у т.ч. відповідачу всіма наявними засобами зв’язку.
Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
 
                    Суддя                                                                                            О.І. Немченко