flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги арбітражного керуючого Борисової М.А. у справі № 908/6036/14 про банкрутство ПАТ «Завод напівпровідників»

24 грудня 2014, 16:30
номер провадження справи 29/112/14
 
    Господарський суд Запорізької області 
      Ухвала
   про прийняття заяви про порушення провадження у справі про банкрутство
 
24 грудня 2014 р.                                                                         Справа № 908/6036/14
м. Запоріжжя
 
Господарський суд Запорізької області у складі судді Кричмаржевського Володимира Анатолійовича, розглянувши заяву
кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю спільне Українсько-Польське підприємство «АЙ.ТІ.ДЖІ-ІНВЕСТ», код з ЄДР  -34461503 (27500 м. Світловодськ Кіровоградської області вул. Павлика Морозова, 3)
до боржника – Приватного акціонерного товариства «Завод напівпровідників», код з ЄДР - 31762555 (69001 м.Запоріжжя вул. Теплична,16)
та додані до неї документи про порушення справи про банкрутство, визнав їх достатніми для прийняття заяви до розгляду.
Шляхом застосування автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство у даній справі визначено арбітражного керуючого Борисову Марину Анатоліївну (свідоцтво Міністерства юстиції України № 684 від 26.03.2013;ідент. номер -2897512001; адреса: 86408 м. Єнакієве Донецької області вул. Леніна, 132, кв.17).
 
Керуючись статтями 9, 10, 12 та 114 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, статтями 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд -
                                          Ухвалив:
 
Прийняти заяву про порушення справи про банкрутство до розгляду.
Присвоїти справі номер провадження 29/112/14.
Підготовче засідання суду, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001 м.Запоріжжя вул.Тюленіна, 21/вул.Шаумяна, 4, корпус 1, к. 322, призначити на 06 січня 2015р. о 10-30 год.
 
Зобов’язати надати суду:
кредитора - оригінали доданих до заяви документів для огляду;  докази вжиття заходів до отримання заборгованості у встановленому законодавством порядку;
боржника - правовстановлюючі документи, які посвідчують правовий статус юридичної особи (копії до справи) із зазначенням засновників підприємства-боржника; відзив на заяву ініціюючого кредитора, докази надсилання відзиву ініціюючому кредитору; обґрунтовані заперечення, докази на підтвердження заперечень; довідку про загальну суму заборгованості перед кредиторами, в т.ч. по заробітній платі працівникам, а також заборгованості по податках і зборах (обов’язкових платежах); довідку про майно, в т.ч. про кошти, які знаходяться на рахунках в банківських чи інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків, їх поштові адреси; баланс підприємства на останню звітну дату щодо фінансового та майнового стану підприємства.
ВДВС – довідку про наявність виконавчих документів щодо боржника та про вжиті заходи щодо стягнення безспірних сум з боржника з документальним підтвердженням; витяг з Державного реєстру виконавчих проваджень про наявні виконавчі провадження за участю боржника;
ДПІ – довідку про податкову заборгованість боржника; відомості про наявні у боржника рахунки в установах банків із зазначенням дат відкриття та закриття; інформацію про призначення та проведення податкових перевірок щодо боржника відповідно до закону, акти та матеріали перевірок;
державного реєстратора - довідку та витяг з ЄДР про наявні реєстраційні записи щодо боржника; інформацію про те, чи є боржник засновником інших підприємств, щодо корпоративних прав боржника;
арбітражного керуючого Борисову М.А.протягом трьох днів з дня отримання даної ухвали надати заяву на участь у даній справі відповідно до вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” разом з копією договору страхування ризиків   діяльності (оригінал для огляду в судове засідання) та копію свідоцтва.
 
Явку в судове засідання уповноважених представників сторін, арбітражного керуючого Борисову М.А.  визнати обов’язковою.
 
        Витребувані судом документи надати через канцелярію суду до 05 січня 2015р. 
Документи надати в оригіналі, копії письмових документів, які подаються до суду, оформити відповідно до вимог статті 36 ГПК України та п. 5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації”, затвердженого Наказом Держспоживстандарту України № 55 від 07.04.2003р. Пояснення у справі надавати у письмовому вигляді.
 
Копію ухвали надіслати: кредитору, боржнику, Відділу примусового виконання рішень УДВС ГУЮ у Запорізькій області, державному реєстратору Реєстраційної служби Запорізького міського управління юстиції, ДПІ у Заводському районі м.Запоріжжя ГУ Міндоходів у Запорізькій області, арбітражному керуючому Борисовій М.А.
 
      Суддя                                                                     В.А. Кричмаржевський