flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: ТОВ “Рубікон Групп” м. Донецьк та ТОВ “РОС БІЗНЕС ПРОЕКТ” м. Донецьк справа №908/4312/14

09 січня 2015, 12:21
номер провадження справи 9/117/14
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
УХВАЛА
 
08.01.2015р.                                                                                                                                       Справа № 908/4312/14
 
За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Компанія “Фіретті” (FIRETTY LLP) (пошт.адр.: 01054, м. Київ, вул. О.Гончара, 74-А, оф. 1)
до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю “Рубікон Групп” (83001,                   м. Донецьк, вул. Постишева, 99)
Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: 1. Товариство з обмеженою відповідальністю “РОС БІЗНЕС ПРОЕКТ” (83001, м. Донецьк, вул. Постишева, 99)            
                        2. гр. Лавров Станіслав Валентинович (49044, м. Дніпропетровськ, вул. Паторжинського, буд.11, кв. 33)
про визнання недійсним рішення загальних зборів
 
 
                                             Колегія суддів у складі: Головуючого - Боєва О.С.
                                                                                                                       Суддів: Кагітіна  Л.П.,
                                                                                                                                   Гандюкова Л.П.
 
Без участі представників сторін           
 
ВСТАНОВЛЕНО:
 
Заявлено позов про визнання недійсним рішення загальних зборів учасників ТОВ “Рубікон Групп”, на підставі яких 19 вересня 2014р. державним реєстратором відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Ворошиловського районного управління юстиції у м. Донецьку здійснено реєстрацію змін до статутних документів до відомостей, які містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців по ТОВ “Рубікон Групп”.
            Ухвалою господарського суду Запорізької області від 27.10.2014р. позовна заява прийнята до розгляду, порушено провадження у справі № 908/4312/14.
На підставі заяви судді Боєвої О.С., враховуючи категорію та складність справи, розпорядженням голови господарського суду Запорізької області № 01-04/1/15 від 08.01.2015р., справу № 908/4312/14 передано на колегіальний розгляд у складі трьох суддів господарського суду Запорізької області: головуючий суддя - Боєва О.С., судді: Кагітіна Л.П., Гандюкова Л.П.
            За таких обставин колегія суддів вважає за необхідне прийняти справу № 908/4312/14 до провадження та призначити судове засідання.
На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 4-6, 64, 65, 86 ГПК України, суд –
 
УХВАЛИВ:
           
1.   Прийняти справу № 908/4312/14 до провадження.
2.   Судове засідання призначити на  30.01.2015р. о/об/ 10 год. 45 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, Тюленіна, 21/вул. Шаумяна, 4 (корпус 1), каб. № 321.
             3.    Зобов’язати у судове засідання надати:
 
 
Позивача – виконати вимоги господарського суду, викладені у попередніх ухвалах, надати довідку Державної казначейської служби України про зарахування судового збору до Державного бюджету України; документи, які посвідчують правовий статус позивача (Статут, Свідоцтво про державну реєстрацію); оригінали всіх документів доданих до позовної заяви - суду для огляду; оригінал або завірену копію оскаржуваного рішення загальних зборів учасників товариства;   листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу; явка. 
Відповідача виконати вимоги господарського суду, викладені у попередніх ухвалах, надати документи, які посвідчують правовий статус відповідача (Статут, Свідоцтво про державну реєстрацію); оригінал рішення загальних зборів учасників товариства, яке оскаржується; відзив на позов з нормативним та документальним обґрунтуванням заперечень (копію відзиву суд пропонує направити позивачу і докази направлення надати у судове засідання); листування з позивачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу; довіреність на представника; явка. 
Третіх осіб - виконати вимоги господарського суду, викладені у попередніх ухвалах, надати документи, які посвідчують правовий статус третіх осіб; письмові пояснення по суті спору; копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу; довіреності на представників; явка. 
Явку в судове засідання уповноважених представників сторін та інших учасників судового процесу визнати обов'язковою.
 
 
        Головуючий суддя                                                                О.С. Боєва
 
 
        Суддя                                                                                       Л.П. Кагітіна
 
 
         Суддя                                                                                     Л.П. Гандюкова