flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ Фізичної особи-підприємця Солодова О.В. про розгляд справи № 908/95/15-г

09 січня 2015, 16:04
 
 
№ провадження справи 1/3/15
 
           ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
          ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                                                              69001, м Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, тел. 224-08-88 
УХВАЛА
                 про порушення провадження у справі
 
06.01.2015 р.                                                                                                                                                        справа № 908/95/15-г
 
Суддя господарського суду Запорізької області Немченко О.І., розглянувши матеріали
за позовом:Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» (49094, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемоги, буд. 50; адреса для листування: 49027, м. Дніпропетровськ, а/с 1800)
до відповідача: Фізичної особи-підприємця Солодова Олександра Володимировича (84122, Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Калініна, буд 2, гуртожиток, кв. 18,19)
про стягнення 17 272 грн. 65 коп.
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
       Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
УХВАЛИВ:
1.      Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.
      Присвоїти справі номер провадження 1/3/15.
2.      Справу призначити до розгляду на  29.01.2015 р.  о16 год.  00 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. № 211.
3.      В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони:
1.                        Повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи про той же предмет і з тих же підстав.
2.                        Забезпечити явку в судове засідання компетентних представників сторін (доручення, належним чином оформлене, яке підтверджує повноваження представника, оригінал – суду для огляду, копію, належним чином завірену, – в матеріали справи).
3.                        Пояснення у справі надавати в письмовому вигляді. Документи суду надавати в оригіналі – для огляду та копіях (у читаємому варіанті), належним чином завірених, для залучення до матеріалів справи.
4.                        Письмові пояснення та копії документів направити (надати) до суду заздалегідь, оригінали доказів представити суду в судовому засіданні.
5.                        Позивачу заздалегідь направити на адресу відповідача обґрунтований, документально підтверджений та підписаний уповноваженими особами акт звірки взаємних розрахунків на час подання позову та розгляду справи в суді. Відповідачу розглянутий, заповнений та підписаний (із зауваженнями чи без) акт звірки надати суду.
 
Позивачу – письмово уточнити період стягнення процентів, комісії та пені (конкретні дати початку та закінчення утворення заборгованості); надати розпорядження про затвердження Умов і правил та тарифів надання банківських послуг, які додані до позову, письмові пояснення, з якого часу вони діють; надати докази фактичної видачі кредиту (меморіальні ордери, платіжні документи), розпорядження про відкриття банківського рахунку; виписки банку по рахунках відповідача з моменту укладення договору, які підтверджують рух кредитних коштів, нараховані суми процентів, комісії та пені, сплачені суми із призначенням платежу; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців щодо відповідача станом на момент розгляду справи;листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з позивачем та відповідачем; довідку про банківські реквізити позивача та відповідача; провести звірку взаємних розрахунків з відповідачем, надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки;належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали доданих до позову та витребуваних судом документів - для огляду; явка в судове засідання уповноваженого представника обов’язкова;
Відповідачу – надати нормативно та документально обґрунтований відзив на позовну заяву, копію якого завчасно надіслати позивачу (докази відправки надати суду); докази сплати заборгованості за договором банківського обслуговування б/н від 24.07.2013; правовстановлюючі документи (свідоцтво ФОП, паспорт); листування з позивачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з позивачем та відповідачем; довідку про банківські реквізити відповідача; провести звірку взаємних розрахунків з позивачем, надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду; явка в судове засідання уповноваженого представника обов’язкова.
Відповідачу (до 22.01.2015 р.) копію відзиву терміново направити позивачу, докази направлення надати в судове засідання.
Письмові пояснення, відзив (заперечення) та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь (до 22.01.2015 р.) до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим зв’язком.
Явку уповноважених представників сторін визнати обов’язковою.
Копії ухвали направити сторонам у справі.
Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п.  5 ст.  83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
 
 
                    Суддя                                                                                           О.І. Немченко