flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ПрАТ “Страхова Група “ТАС”, м. та ПрАТ “Українська акціонерна страхова компанія АСКА” про розгляд справи № 922/27/15 10.02.2015 15:30.

20 січня 2015, 12:55
 
 
 номер провадження справи 1/6/15
 
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА 
             про порушення провадження у справі               
 
 19.01.2015                                                                                                              Справа № 922/27/15
 
Суддя господарського суду Запорізької області Немченко О.І., розглянувши матеріали
за позовом: Приватного акціонерного товариства “Страхова Група “ТАС” (03062, м. Київ, пр-т. Перемоги, буд. 65)
до відповідача: Приватного акціонерного товариства “Українська акціонерна страхова компанія АСКА” (83052, м. Донецьк, просп. Ілліча, буд. 100)
про стягнення   1 587 грн. 00 коп.
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
       Керуючись ст.ст.  64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
                                                                УХВАЛИВ:
1.   Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.
      Присвоїти справі номер провадження 1/6/15.
2.   Справу призначити до розгляду на  10.02.2015 р. о 15 год. 30 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. № 211.
3.   В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони:
1.            Повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи про той же предмет і з тих же підстав.
2.            Забезпечити явку в судове засідання компетентних представників сторін (доручення, належним чином оформлене, яке підтверджує повноваження представника, оригінал – суду для огляду, копію, належним чином завірену, – в матеріали справи).
3.            Пояснення у справі надавати в письмовому вигляді. Документи суду надавати в оригіналі – для огляду та копіях (у читаємому варіанті), належним чином завірених, для залучення до матеріалів справи.
4.            Письмові пояснення та копії документів направити (надати) до суду заздалегідь, оригінали доказів представити суду в судовому засіданні.
 
Позивача - надати суду: довідку про підтвердження повних банківських реквізитів; всі оригінали документів, доданих до позовної заяви та на які є посилання у позовній заяві; докази оскарження чи набрання чинності постанови Оболонського районного суду м. Києва від 09.09.2014 року № 756/11774/14-п; страховий поліс Соловйової О.О виданий їй ПрАТ “УАСК АСКА”; докази направлення позивачем відповідачу претензій (із пакетом доданих документів), вимог, листів тощо та докази отримання їх відповідачем та надання відповіді; письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; довіреність на представника.
Відповідача - надати суду: правовстановлюючі документи; довідку про підтвердження повних банківських реквізитів; виписку з банківського рахунку або платіжні документи що підтверджують перерахування Вами коштів заявлених до стягнення; у письмовому вигляді (а також у разі потреби на електронну пошту суду – inbox@zp.arbitr.gov.ua); всі оригінали документів, доданих до позовної заяви та на які є посилання у позовній заяві; відзив на позовну заяву, заперечення до позову (в разі наявності), документи в обґрунтування відзиву, заперечень; страховий поліс № АВ/4555847 Соловйової О.О виданий їй ПрАТ “УАСК АСКА”; докази звернення потерпілої сторони до Вас із заявою про страхове відшкодування; у разі наявності власний експертний висновок щодо пошкоджень автомобіля VW PASSAT АІ 5795 ЕВ; докази виплати потерпілій стороні страхового відшкодування; докази оскарження чи набрання чинності постанови Оболонського районного суду м. Києва від 09.09.2014 року № 756/11774/14-п; контррозрахунок суми заявленої до стягнення; листування з позивачем щодо спірних правовідносин; письмовідокази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; довіреність на представника; повідомити суд та позивача про всі існуючі засоби зв’язку (існування іншої адреси, на яку можливе направлення на ваше ім’я поштової кореспонденції; номера телефонів та адресу електронної пошти).
 
            Позивачу копію позовної заяви із доданими документами факсом та в електронному вигляді направити на адресу електронної пошти відповідача, зазначену в ЄДР (докази – надати суду).
 
Відповідачу копію відзиву із доданими документами терміново направити позивачу, докази направлення надати в судове засідання.
 
Письмові пояснення, відзив (заперечення) та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим (а також і електронним) зв’язком.
 
Явку уповноважених представників сторін визнати обов’язковою.
 
Копії ухвали направити сторонам у справі.
 
Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п.  5 ст.  83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
 
 
                    Суддя                                                                                         О.І. Немченко