flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Данко Трейдінг”, м. Донецьк

26 січня 2015, 09:30
 номер провадження справи 12/12/15
     
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ 
УХВАЛА 
             про порушення провадження у справі               
 
 20.01.2015                                                                                                               Справа № 908/367/15-г 
 
Суддя Смірнов О.Г., розглянувши матеріали
за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Атлас Копко Україна”, м. Київ
до першого відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Данко Трейдінг”,                     м. Донецьк
до другого відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Прибузький гранітний кар’єр”, с. Прибужжя
про стягнення солідарно 92980,27 грн.
 
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
 
Керуючись статтями 61, 64, 65 ГПК України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1.  Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти справі номер провадження 12/12/15.
2.  Справу призначити до розгляду на  17.02.2015 р. об 11 год. 00 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м.  Запоріжжя, вул.  Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус 1, каб. 217.
3.   В порядку попередньої підготовки справи до розгляду:
Зобов’язати позивача надати нормативне обґрунтування позову, направити на адресу першого відповідача копію позовної заяви з доданими до неї матеріалами (докази відправлення надати суду в оригіналі (з описом вкладення), довести складову збитків та підстави покладення відповідальності на відповідачів солідарно за законом, надати оригінал довіреності від 17.11.14 р. на Яшенкову Ю.В., якою підписана позовна заява, специфікацію до договору № 30/07/13-ПГК від 30.07.13 р., усі супровідні документи згідно п. 6.4. вказаного договору, докази здійснення першим відповідачем передоплати за товар згідно п. 2.2. договору, докази часткової оплати першим відповідачем боргу згідно графіка, зазначеного у додатку № 1 до договору, оригінал договору поставки № 30/07/13-ПГК від 30.07.13 р. (зі змінами, додатками, додатковими угодами), належним чином засвідчені копії та оригінали усіх документів, доданих до позовної заяви, за своєю ініціативою здійснити звірку розрахунків з відповідачами станом на даний час, прибувши на їх підприємства, скласти акти по спірній сумі основного боргу з посиланням на договір, акти надати в засіданні, витяги з ЄДРПОУ щодо відповідачів станом на час розгляду справи.
Зобов’язати першого відповідача надати письмові пояснення щодо позову, в т.ч. мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство, докази відсутності вини у заподіяних позивачу збитках, докази здійснення передоплати за товар згідно п. 2.2. договору, докази часткової оплати боргу згідно графіка, зазначеного у додатку № 1 до договору, оригінал договору поставки № 30/07/13-ПГК від 30.07.13 р. (зі змінами, додатками, додатковими угодами), створити необхідні умови для проведення звірки розрахунків з позивачем з наданням усіх первинних документів, підписати акт, у випадку незгоди викласти свою окрему думку, акт надати в засіданні, докази можливого погашення боргу, витяг з ЄДРПОУ станом на час розгляду справи.
Зобов’язати другого відповідача надати письмові пояснення щодо позову, в т.ч. мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство, докази відсутності вини у заподіяних позивачу збитках, оригінал договору поставки № 30/07/13-ПГК від 30.07.13 р. (зі змінами, додатками, додатковими угодами), створити необхідні умови для проведення звірки розрахунків з позивачем з наданням усіх первинних документів, підписати акт, у випадку незгоди викласти свою окрему думку, акт надати в засіданні, докази можливого погашення боргу, витяг з ЄДРПОУ станом на час розгляду справи.
4. Попередити сторін про відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, згідно приписів п. 5 ст. 83 ГПК України.
Явка у судове засідання повноважних представників сторін обов’язкова.
 
Суддя                                                                                                   О.Г.Смірнов