flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Приватного підприємства Науково-виробничого підприємства “Квант”, м. Донецьк у справі № 908/6322/14

26 січня 2015, 10:00
До відома Приватного підприємства Науково-виробничого підприємства “Квант”, м. Донецьк
у справі № 908/6322/14 (номер провадження справи 32/167/14)
 
Суть спору:
за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Адатранссервіс”, м. Дніпродзержинськ,
до Приватного підприємства Науково-виробничого підприємства “Квант”, м. Донецьк,
третя особа 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача –
Товариство з обмеженою відповідальністю “Металургійний завод “Дніпроспецсталь”,                          м. Дніпропетровськ,
третя особа 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача –
Приватне акціонерне товариство “Мостобуд” , м. Київ,
про стягнення суми основного боргу за договором автотранспортних послуг №17 від 25.11.2014р. в розмірі 30 000,00грн.
 
 
Ухвала від 22.01.2015 р.
Керуючись ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд 
 
УХВАЛИВ:
 
1. Розгляд справи відкласти до 25.02.2015р. о/об 12 год. 00 хв.
2. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя,                         вул. Шаумяна,4/ Тюленіна 21, корпус 1, кабінет № 300.
3. Зобов’язати надати:
Позивача– договір на автотранспортні послугу №17 від 25.11.2014р. з усіма додатками, змінами і доповненнями до нього; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); надативсі документи і матеріали, які містять дані про обставини, що мають значення для правильного вирішення спору (що раніше до суду не надавались, належним чином засвідчені їх копії - у справу, оригінали - суду для огляду); додаткові письмові докази в обґрунтування позовних вимог по суті спору (якщо має місце); належним чином оформлене доручення на представника.
Відповідача документи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру); довідку про повні банківські реквізити підприємства; договір на автотранспортні послугу №17 від 25.11.2014р. з усіма додатками, змінами і доповненнями до нього; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; у разі наявності заперечень на розрахунок позивача – нормативно і документально обґрунтований контррозрахунок суми боргу (копію контррозрахунку суд пропонує відповідачу направити позивачу); провести звірку взаємних розрахунків з позивачем на день розгляду справи в суді (у акті звірки вказати первинні бухгалтерські документи, що підтверджують суму), двосторонній акт звірки надати у судове засідання; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
Третю особу 1, 2 - надати документи, які посвідчують правовий статус (Статут/положення, довідку про включення до ЄДРПОУ, Свідоцтво про державну реєстрацію) в оригіналі для огляду суду; письмові нормативно та документально обґрунтуванні пояснення по суті спору;листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника.
Письмові пояснення та належним чином завірені копії витребуваних документів надати суду завчасно.
4. Явку в судове засідання представників сторін та третьої особи визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін.
5. Копію даної ухвали направити сторонам у справі та третій особі.
        Попередити сторони про відповідальність передбачену ст. 83 ГПК України.
 
Виписка із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягнути у доход Державного бюджету зі сторони штраф у розмірі до 1 700 грн. за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.                     
 
З повним текстом ухвали господарського суду Запорізької області від 22.01.2015 р. у справі № 908/6322/14 можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень або можливо отримати копію відповідної ухвали нарочним в канцелярії господарського суду Запорізької області за адресою: місто Запоріжжя, вулиця Тюленіна, 21/Шаумяна, 4
 
Суддя Н.А. Колодій