flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи - підприємця Михайлик Н.В,

26 січня 2015, 17:39
номер провадження справи 12/165/14
 
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
УХВАЛА 
           про порушення провадження у справі               
 
16.12.2014                                                                                                                                                         Справа № 908/5807/14
 
Суддя Смірнов О.Г., розглянувши матеріали
за позовом: Маріупольського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері в інтересах держави, в особі Виконавчого комітету Маріупольської міської ради,                  м. Маріуполь
до відповідача: Фізичної особи - підприємця Михайлик Наталі Вікторівни, м. Маріуполь
про стягнення 65153,41 грн.
 
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
 
Керуючись статтями 61, 64, 65 ГПК України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти справі номер провадження 12/165/14.
2. Справу призначити до розгляду на 27.01.2015 р. о 10 год. 45 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус 1, каб. 217.
3. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду:
Зобов’язати прокурора довести в чому полягає порушення інтересів держави, наявність таких порушень, надати докази направлення копії позовної заяви та доданих до неї документів на адресу позивача відповідно до ч.1 ст. 56 ГПК України, здійснити контроль за виконанням ухвали суду позивачем.
Зобов’язати позивача надати нормативне обґрунтування позову, оригінал договору № 6 від 21.02.13 р. (у повному обсязі з усіма змінами, додатками та додатковими угодами до нього), оригінали усіх документів, доданих до позову, за своєю ініціативою здійснити звірку розрахунків з відповідачем, скласти акт по спірній сумі основного боргу з посиланням на договір, акт надати в засіданні.
Зобов’язати відповідача надати письмові пояснення щодо позову, у т. ч. мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство, оригінал Договору № 6 від 21.02.13 р. (у повному обсязі з усіма змінами, додатками та додатковими угодами до нього), створити необхідні умови для проведення звірки розрахунків з позивачем, підписати акт, у випадку незгоди викласти свою окрему думку, акт надати в засіданні, докази можливого погашення боргу.
4. Попередити сторін про відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, згідно приписів п. 5 ст. 83 ГПК України.
Явка у судове засідання повноважних представників сторін обов’язкова.
 
Суддя                                                                                   О.Г. Смірнов