flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “РС Проспера”, у справі № 908/5626/14.

26 лютого 2015, 12:30
     номер провадження справи 32/36/15
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
УХВАЛА
      про порушення провадження у справі
 
26.02.2015                                                                                                                Справа № 908/5626/14 
Суддя Колодій Н.А.
за позовом: Державного підприємства “Придніпровська залізниця” (49600,                                        м. Дніпропетровськ, пр. Карла Маркса, буд. 108)
до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “РС Проспера” (86211, Донецька область, Шахтарський район, с. Молодецьке, вул. Цвєточна, буд. 11)
про стягнення 33 985,00 грн.   
 
                                                                                                        Суддя Колодій Н.А.
 
Встановив: ухвалою господарського суду Запорізької області від 11.12.2014р. позовну заяву ДП “Придніпровська залізниця”, м. Дніпропетровськ до ТОВ “РС Проспера”, Донецька область, Шахтарський район, с. Молодецьке про стягнення 33  985,00грн. та додані до неї матеріали повернуто без розгляду.
Постановою Харківського апеляційного господарського суду від 09.02.2015р. ухвалу господарського суду Запорізької області від 11.12.2014р. у справі № 908/5626/14 скасовано, а справу передано на розгляд до господарського суду Запорізької області.
Суд вважає за необхідне прийняти позовну заяву до розгляду, порушити провадження у справі. 
 Керуючись ст. ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, Законом України від 12.08.2014р. “Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції” та Розпорядженням Вищого господарського суду України № 28-р від 02.09.2014 р., суд – 
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі                                         № 908/5626/14.
Присвоїти справі номер провадження 32/36/15.
2. Призначити розгляд справи на 08.04.2015р. о/об 10 год. 30 хвил.,яке відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна,4/ Тюленіна 21, корпус 1, кабінет № 300.
3. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони надати:
Позивачадокументи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру) в оригіналі для огляду; довідку про включення до Єдиного державного реєстру відповідача у справі на день розгляду справи в суді; нормативне обґрунтування заявлених вимог із документальним підтвердженням обставин, викладених у позові; звірити з відповідачем розрахунки станом на день розгляду справи (з ініціативи позивача), двосторонній акт звірки надати суду; письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з відповідачем;
усі документи, додані до позовної заяви в оригіналі для огляду; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
Відповідачадокументи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру) в оригіналі (копія у справу); відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; довідку про повні банківські реквізити підприємства; контррозрахунок заявлених до стягнення суми; доказ часткової чи повної сплати суми пред’явленої до стягнення (якщо має місце); письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з позивачем та відповідачем; належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
4. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін.
       5. Попередити сторін, що згідно з п. 5 ч. 1 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, приймаючи рішення, має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
6. Копію даної ухвали направити сторонам у справі.
 
Витребувані документи необхідно завчасно подавати через канцелярію суду, копії документів слід засвідчувати відповідно до вимог п. 5.27 ДСТУ 4163-2003, згідно якого відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
 
Суддя                                                                                   Н.А.Колодій
 
З текстом процесуального документу можете ознайомитись на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, а копію даної ухвали ви можете отримати нарочно в канцелярії суду.