flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Буммір”, м. Краматорськ

11 березня 2015, 09:21
 номер провадження справи 12/3/15
     
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ 
УХВАЛА
  
03.03.2015                                                                                                                   Справа № 908/225/15-г
 
Суддя Господарського суду Запорізької області Смірнов О.Г.  
за участю секретаря судового засідання Курочкіної О.О.,
розглянувши у відкритому судовому засіданні господарського суду справу № 908/225/15-г
 
за позовом: Державного підприємства “Старокостянтинівський молочний завод”,                       м. Старокостянтинівка
до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Буммір”, м. Краматорськ
про стягнення 6118,89 грн.
 
за участю представників:
від позивача –  Мокродій Д.О., довіреність № б/н від 27.02.15.
від відповідача – не з’явився
 
ВСТАНОВИВ:
 
Державне підприємство “Старокостянтинівський молочний завод” звернулося до Господарського суду Запорізької області з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю “Буммір” про стягнення заборгованості в сумі 6024,32 грн. та штрафних санкцій в сумі 94,57 грн.
Представник позивача 03.03.15. в судовому засіданні підтримав позовні вимоги та наполягав на їх задоволенні.
Представник відповідача в судове засідання 03.03.15. не з’явився, про причини неявки суд не повідомив.
З метою усунення порушення рівності та змагальності учасників судового процесу, враховуючи не з’явлення відповідача, а також враховуючи необхідність витребування від сторін доказів у справі, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи, зобов’язавши сторін виконати вимоги суду та надати докази.
На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 77, 86 ГПК України, суд, -
 
У Х В А Л И В:
 
1. Відкласти розгляд справи 13.03.15р. об 11-00. Засідання відбудеться за адресою: м.  Запоріжжя, вул.  Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус 1, каб. 217.
2. Зобов’язати позивача надати суду оригінал Договору поставки № 301 від 01.02.14 р. (зі змінами та додатками), оригінали усіх документів, доданих до позовної заяви, докази перерахування відповідачем грошових коштів та повернення товару за Договором, за своєю ініціативою здійснити звірку розрахунків з відповідачем, станом на час розгляду справи, скласти акт по спірній сумі основного боргу з посиланням на договір, рахунки, акт надати в засіданні.
3. Зобов’язати відповідача виконати вимоги попередньої ухвали суду від 10.02.15. р., а саме: надати письмові пояснення щодо позову, в т.ч. мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство, оригінал Договору поставки                  № 301 від 01.02.14 р. (зі змінами та додатками), докази перерахування на рахунок позивача грошових коштів та повернення товару за Договором, створити необхідні умови для проведення звірки розрахунків з позивачем з наданням усіх первинних документів, підписати акт, у випадку незгоди викласти свою окрему думку, акт надати в засіданні, докази можливого погашення боргу.
4. Попередити сторін про відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, згідно приписів п. 5 ст. 83 ГПК України.
Явка у судове засідання повноважних представників сторін обов’язкова.
 
 
Суддя                                                                                                                О.Г. Смірнов