flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ“ІК “ІФГ Капітал”, ПАТ “ВТБ Банк”, ТОВ“Форсаж-Газ”, Богатиренко С.А. , ПП “НВФ “Богатир”, ТОВ“Консалтингова компанія “ЛЕВ”, ТОВ “Пелагос”, ПАТ“Банк “Київська Русь”, ПАТ“АКПІБ”в особі філії “ГУ ПАТ Промінвестбанк в ”, ПП“ТСМ-ГС 06”

20 березня 2015, 16:27
 
    
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
УХВАЛА
 
11.03.2015                                                                                                                   Справа № 45/14Б
 
кредитори – 1. Товариство з обмеженою відповідальністю “ІК “ІФГ Капітал” м. Київ
2. Публічне акціонерне товариство “ВТБ Банк”, м. Київ в особі відділення “Донецька регіональна дирекція”, м. Донецьк 
3. Товариство з обмеженою відповідальністю “Форсаж-Газ”, м. Донецьк
4. Богатиренко Сергій Анатолійович, м. Донецьк
5. Мале приватне підприємство “Науково-виробнича фірма “Богатир”, м. Донецьк
6. Товариство з обмеженою відповідальністю “Консалтингова компанія “ЛЕВ” м. Донецьк
7. Товариство з обмеженою відповідальністю “Пелагос”, м. Донецьк  
8. Публічне акціонерне товариство “Банк “Київська Русь”, м. Київ в особі відділення “Донецька регіональна дирекція Публічного акціонерного товариства “Банк “Київська Русь”, м. Донецьк
9. Державна податкова інспекція у Ворошиловському районі м. Донецька
10. Публічне акціонерне товариство “Акціонерний комерційний промислово – інвестиційний банк”, м. Київ в особі філії “Головне управління ПАТ Промінвестбанк в Донецькій області”, м. Донецьк 
11. Дочірня компанія “Газ України” Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”, м. Київ
12. Приватне підприємство “ТСМ-ГС 06”, м. Донецьк
банкрут – Товариство з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” м. Донецьк
ліквідатор – Ціхоцький В.М., м. Київ, 04050, вул. Мельникова, 12
 
                                                                                                                            Суддя Дьоміна А.В.
 
                                                                   ВСТАНОВИВ:
            Постановою господарського суду Донецької області від 24.10.2012. у справі №45/14б Товариство з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру строком на 6 місяців. Ліквідатором призначено арбітражного керуючого Гартенка Віталія Федоровича.
            Ухвалою суду від 12.08.2013. строк ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” м. Донецьк продовжено на 6 місяців до 24.10.2013.
            Ухвалою суду від 27.11.2013. припинено повноваження арбітражного керуючого Гартенка В.Ф. у якості ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” м. Донецьк. Новим ліквідатором по справі призначено арбітражного керуючого Ціхоцького Володимира Миколайовича. Встановлений строк ліквідаційної процедури на 6 місяців до 27.05.2014.
            Ухвалою суду від 02.06.2014. строк ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” м. Донецьк продовжено на 3 місяців до 27.08.2014.
            Ухвалою господарського суду Запорізької області від 08.12.2014. строк ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” м. Донецьк, код ЄДРПОУ 32208910 та повноваження ліквідатора арбітражного керуючого Ціхоцького Володимира Миколайовича продовжені до 06.02.2015.
             25.02.2015. до господарського суду Запорізької області від ліквідатора надійшли документи і матеріали по справі №45/14б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” для розгляду питання щодо продовження строку ліквідаційної процедури підприємства-банкрута.
            Згідно ч. 1, 3 ст. 1 Закону України від 12.08.2014. №1632-VII “Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції” у зв’язку з неможливістю здійснювати правосуддя окремими судами в районі проведення антитерористичної операції змінено територіальну підсудність судових справ, підсудних розташованим в районі проведення антитерористичної операції таким судам, та зобов’язано забезпечити розгляд, зокрема, господарських справ, підсудних господарським судам, розташованим в районі проведення антитерористичної операції, - господарськими судами, що визначаються головою Вищого господарського суду України.
            Справи, розгляд яких не закінчено і які перебувають у провадженні місцевих, апеляційних судів, розташованих в районі проведення антитерористичної операції, в разі неможливості здійснювати правосуддя передаються судам відповідно до встановленої згідно з цим Законом підсудності протягом десяти робочих днів з дня прийняття розпорядження головою відповідного вищого спеціалізованого суду. У разі неможливості передачі матеріалів справи відповідно до встановленої згідно з цим Законом підсудності вчинення необхідних процесуальних дій здійснюється за документами і матеріалами, поданими учасниками судового процесу, за умови, що такі документи і матеріали є достатніми для ухвалення відповідного судового рішення.
            Розпорядженням голови Вищого господарського суду України від 02.09.2014 р. №      28-р “Про зміну територіальної підсудності господарських справ” визначено, що розгляд господарських справ, підсудних господарському суду Донецької області здійснюється господарським судом Запорізької області.
            Згідно інформації розміщеної на сайті господарського суду Донецької області у суду немає можливості направити справи, які знаходяться в провадженні господарського суду Донецької області до господарського суду Запорізької області.
            Відповідно до ч. 3 ст. 2-1 ГПК України та Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням Ради суддів України №30 від 26.11.2010., документи і матеріали по справі №45/14Б передані на розгляд судді Дьоміній А.В.
            Таким чином, враховуючи, що справа №45/14Б не передана до господарського суду Запорізької області, суд вважає за можливе прийняти до розгляду подані ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” матеріали та документи по справі №45/14Б з метою вчинення необхідних процесуальних дій.
         Керуючись ч. 3 ст. 1 Закону України від 12.08.2014. №1632-VII “Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції”, ст. ст. 5, 22 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. ст. 38, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
                                                      УХВАЛИВ:
            Прийняти до розгляду подані матеріали та документи по справі №45/14Б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл” для розгляду питання щодо продовження строку ліквідаційної процедури підприємства-банкрута.
                Призначити засідання суду на 26.03.2015. об 11-00.
            Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4. к. 201, корп. 2.
            Зобов’язати ліквідатора надати судузвіт про виконану роботу, документи в підтвердження належного виконання своїх обов’язків, реєстр вимог кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю “РосУкрОйл”; докази, що підтверджують повноваження осіб, які приймали участь в засіданні комітету кредиторів 16.02.2015., повідомити всіх кредиторів про дату та час судового засідання.
 
            Копію ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору.
           
 
       Суддя                                                                                                                 А.В. Дьоміна