flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Укр Мет” , м. Донецьк у справі № 908/922/15-г.

30 березня 2015, 09:20
До відома ТОВ “Укр Мет”, м. Донецьк,
у справі № 908/922/15-г (номер провадження справи 32/28/15)
 
Суть спору:
за позовом Публічного акціонерного товариства “Енергомашспецсталь” (84306, Донецька область, м. Краматорськ)
до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю “Укр Мет” (83008, м. Донецьк,              вул. Умова, 1)
про визнання договору недійсним.
                       
 
 Ухвала від 25.03.2015 р.
 
 
 
1. Продовжити строк вирішення спору.
2. Розгляд справи відкласти до 22.04.2015р. о/об 10 год. 20 хв.
3. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4 (корпус І) з/з № 300
4. Зобов’язати сторони представити документи та виконати дії:
Позивача–документи, які посвідчують правовий статус (Статут, положення, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру) оригінал для огляду;письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з відповідачем; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
Відповідача документи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру); довідку про повні банківські реквізити підприємства; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з відповідачем; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
4. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін.  
5. Копію даної ухвали направити сторонам у справі.
Належним чином завірені копії витребуваних документів надати суду завчасно.
 
Попередити сторони про відповідальність передбачену ст. 83 ГПК України.
 
Суддя                                                                                   Н.А. Колодій
 
 
Витяг із ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 700,00 грн.) за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
З текстом процесуального документу можете ознайомитись на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, а копію даної ухвали ви можете отримати нарочно в канцелярії суду.
 
 
              Суддя                                                                                                         Н.А. Колодій