flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного підприємства “ДІНАРІС”, Донецька область, м. Маріуполь по справі № 908/1879/15-г

01 квітня 2015, 12:01
До уваги Виконуючого обов’язки прокурора міста Дружківка, Донецька область,                       м. Дружківка, Комунального підприємства “Комсервіс” Дружківської міської ради, Донецька область, м. Дружківка та Товариства з обмеженою відповідальністю “Орбіта-Сервіс”, Донецька область, м. Дружківка
 
по справі № 908/1917/15-г
 
господарським судом Запорізької області порушено провадження у справі                               № 908/1917/15-г (номер провадження № 27/81/15)
 
За позовом: Виконуючого обов’язки прокурора міста Дружківка (84205 Донецька область, м. Дружківка, вул. Радченко, 54) в інтересах Комунального підприємства “Комсервіс” Дружківської міської ради (84205 Донецька область, м. Дружківка, вул. Маркса К., 5)
до Товариства з обмеженою відповідальністю “Орбіта-Сервіс” (юридична адреса: 84200 Донецька область, м. Дружківка, вул. Космонавтів, б. 1, кв. 54); поштова адреса: 84200 Донецька область, м. Дружківка, вул. Короленко, 1)
про стягнення 15 559 грн. 67 коп.
 
 Розгляд справи 908/1917/15-г призначено на 27.04.2015 р. об 11 год. 00 хв. Судове засідання відбудеться: м. Запоріжжя, вулиця Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. № 116.
Справу розглядає суддя Дроздова С.С.
                    
Зобов’язати надати прокурора та позивача: оригінали документів, які посвідчують правовий статус підприємства для огляду, нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців,щодо адреси відповідача та знаходження його на теперішній час в державному реєстрі на день розгляду справи, надати докази надсилання позовної заяви та доданих до неї документів відповідачу (поштою, телеграми, телефонограми, з використанням факсимільного зв’язку, електронною поштою або з використанням інших засобів зв’язку, які забезпечують фіксацію повідомлення), оригінал договору б/н від 08.09.2013р. з додатками, змінами та доповненнями, надати суду документальні докази повного або часткового виконання грошового зобов’язання відповідачем (платіжні документи, доручення, прибуткові касові ордери, банківські виписки, виписки з рахунків, довідки руху коштів по рахунках тощо), детальний розрахунок стягуваної суми, з точним зазначенням періоду, за який стягується заборгованість, оригінали документів доданих до позову, листування між сторонами по суті спору з доказами направлення або вручення кореспонденції, довідку про повні банківські реквізити, довіреність на представника.
Відповідача:оригінали документів, які посвідчують правовий статус підприємства для огляду (завірені належним чином копії у справу), нормативне та документальне обґрунтування заперечень проти позовних вимог згідно діючого законодавства – письмовий відзив на позовну заяву, відзивна позовну заяву представити суду і до судового засідання направити на адресу позивача (докази відправлення надати в судове засідання), оригінал договору б/н від 08.09.2013р. з додатками, змінами та доповненнями, надати суду документальні докази повного або часткового виконання грошового зобов’язання відповідачем (платіжні документи, доручення, прибуткові касові ордери, банківські виписки, виписки з рахунків, довідки руху коштів по рахунках тощо), довідку про повні банківські реквізити, листування між сторонами по суті спору з доказами направлення або вручення кореспонденції, довіреність на представника.
 ___________________________________________________________________________