flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ВАТ “Суднобудівельний завод “Залів”, АРК Крим, м. Керч про розгляд заяви у справі № 2/1/1332 23.04.2015 р. о 16-00

06 квітня 2015, 16:48
 
    
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ 
УХВАЛА
 
 06.04.2015                                                                                                                                          Справа № 2/1/1332
 
Суддя господарського суду Запорізької області Немченко О.І.,
розглянувши матеріали заяви Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Запорізькій області (69006, м. Запоріжжя, пр. Металургів,6) про зміну сторони у виконавчому провадженні
стягувач: Відкрите акціонерне товариство “Суднобудівельний завод “Залів” (98310, АРК Крим, м. Керч, вул. Танкістів, буд. 4)
боржник: Державне підприємство “Національна атомна енергетична компанія “Енергоатом” в особі Відокремленого підрозділу Запорізької атомної електростанції (71504, Запорізька область, м. Енергодар, вул. Промислова, буд. 133)
правонаступник: Товариство з обмеженою відповідальністю “Підгородна-нафтопродукт” (55222, Миколаївська область, Первомайський район, пмт. Підгородна, вул. Леніна,                    буд. 110, офіс 1)
 
                                                           ВСТАНОВИВ:
    
02.04.2015 р. до господарського суду Запорізької області від Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Запорізькій області надійшла заява про зміну сторони у виконавчому провадженні з примусового виконання наказу № 2/1/1332 виданого 11.09.2001 року з ВАТ “Суднобудівельний завод “Залів” на правонаступника ТОВ “Підгородна-Нафтопродукт”.
Суд визнав представлені матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.
Керуючись ст. ст. 25, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
                                                            
 УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти заяву до розгляду.   
2. Призначити розгляд заяви на 23.04.2015 р. о 16-00 год. в судовому засіданні, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001,                        м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. № 211.
3. Зобов’язати сторін до судового засідання надати документи та виконати дії:
Позивачу (стягувачу) – докази отримання боржником повідомлення про відступлення права вимоги боргу № 78 від 22.01.2015; надати відзив на заяву про заміну сторони виконавчого провадження, в письмовому вигляді надіслати на адресу електронної пошти господарського суду Запорізької області: E-mail: inbox@zp.arbitr.gov.ua /із зазначенням номеру справи та судді/); правовстановлюючі документи (свідоцтво про державну реєстрацію, статут, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на даний час), листування з божником, правонаступником та ВДВС щодо зміни стягувача його правонаступником; повідомити суд про наявність усіх засобів зв’язку з Вами (телефони, адресу електронної пошти, поштову адресу (на материковій частині України)).
Відповідачу (боржнику) – надати відзив на заяву про заміну сторони виконавчого провадження, який завчасно надіслати іншим учасникам судового процесу (докази надсилання надати суду), правовстановлюючі документи (свідоцтво про державну реєстрацію, статут, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на даний час), докази виконання наказу господарського суду Запорізької області від 11.09.01 року у справі № 2/1/1332, всі документи виконавчого провадження з виконання цього рішення, які винесені на даний час, листування зі стягувачем, правонаступником та ВДВС щодо зміни стягувача його правонаступником, повідомлення про відступлення права вимоги боргу, забезпечити явку в судове засідання уповноваженого представника.
Правонаступнику - надати відзив на заяву про заміну сторони виконавчого провадження, який завчасно надіслати іншим учасникам судового процесу (докази надсилання надати суду), правовстановлюючі документи (свідоцтво про державну реєстрацію, статут, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на даний час), листування зі стягувачем, боржником та ВДВС щодо зміни стягувача його правонаступником, забезпечити явку в судове засідання уповноваженого представника; повідомлення про відступлення права вимоги боргу; повідомити суд про наявність усіх засобів зв’язку зі стягувачем (телефони, адресу електронної пошти, поштову адресу( на материковій частині України)).
Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Запорізькій області – нормативне обґрунтування заяви; оригінали описів вкладення на адресу боржника та правонаступника стягувача для приєднання до матеріалів справи; письмове пояснення, у якому викласти відомості щодо стану виконання наказу господарського суду Запорізької області № 2/1/1332 виданого 11.09.2001; надати копії документів виконавчого провадження з примусового виконання наказу № 2/1/1332 виданого 11.09.2001 (належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу, оригінали виконавчого провадження надати в судове засідання –для огляду); забезпечити явку в судове засідання уповноваженого представника.
 
Письмові пояснення, відзиви та належним чином завірені копії витребуваних документів надати завчасно до канцелярії суду.
 
Явку уповноважених представників сторін (боржника, правонаступника та державного виконавця ) визнати обов’язковою.
 
Копії ухвали направити сторонам у справі.
 
Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п.  5 ст.  83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
 
 
            Суддя     
господарського суду
Запорізької області                                                                          О.І. Немченко