flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Маріупольської міської рада Донецької області , Приватного підприємця Глушкова О.І. , Приватного підприємця Кошарного М.М. , по справі № 908/1909/15-г

16 квітня 2015, 17:29
До увагиМаріупольської міської рада Донецької області, Донецька область, м. Маріуполь, пр. Леніна,буд. 70; Приватного підприємця Глушкова Олега Івановича, Донецька область, Першотравневий район, сел. Червоне; Приватного підприємця Кошарного Миколи Миколайовича, Донецька область, м. Маріуполь.
 
по справі № 908/1909/15-г
 
Ухвалою господарського суду Запорізької області від 16.04.2015 р. у справі № 908/1909/15-г розгляд справи відкладено на 12.05.2015 р. о/об/ 12 год. 15 хв.
Судове засідання відбудеться: м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, зал № 112, телефон інформаційного центру суду: (061) 224-08-88.    
Справу розглядає суддя Гандюкова Л.П.
 
Суть спору: позов Прокурора міста Маріуполя Донецької області в інтересах держави в особі: позивач: Маріупольська міська рада Донецької області
 
до відповідача-1: Приватного підприємця Глушкова Олега Івановича
 
до відповідача-2: Приватного підприємця Кошарного Миколи Миколайовича
 
про стягнення солідарно суми 10915,97 грн. заборгованості по орендній платі, в т.ч. пені 1163,59 грн.
 
Ухвалою зобов’язано позивача:Маріупольську міську раду Донецької області виконати у повному обсязі вимоги суду, викладені в попередній ухвалі; надати: оригінали усіх документів, доданих до позовної заяви (суду для огляду), в т.ч. оригінал договору оренди земельної ділянки від 07.06.2008 р. з усіма додатками, змінами та доповненнями; надати письмову довідку стосовно відсутності спору між тими ж сторонами по тому ж предмету на вирішенні іншого суду або органу, що в межах своєї компетенції вирішує господарські спори; звірити з відповідачами розрахунки за договором станом на день розгляду справи (з ініціативи позивача), двосторонній акт звірки надати суду; надати листування з відповідачами по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог в тому числі підстав визначення річної облікової ставки НБУ 30% за період із 02.07.2014 р.; підстав солідарного стягнення; обґрунтований розрахунок заявлених до стягнення сум за період, який заявлений до стягнення з доказами оплати, здійсненими відповідачами; довідку стосовно відомих засобів зв’язку з відповідачами (номери телефонів, адреса електронної пошти); довіреність на представника (позивачу); копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу; явка.
Відповідачів – 1, 2: Приватного підприємця Глушкова Олега Івановича та Приватного підприємця Кошарного Миколи Миколайовича виконати у повному обсязі вимоги суду, викладені в попередній ухвалі; надати документи, які посвідчують правовий статус відповідача (оригінали для огляду та копії – до матеріалів справи); оригінал договору оренди земельної ділянки від 07.06.2008 р. з усіма додатками, змінами та доповненнями; письмовий відзив з нормативним та документальним обґрунтуванням заперечень на позов, за наявності заперечень на розрахунок стягуваної суми – надати контррозрахунок та докази в його обґрунтування; листування з позивачем по суті спору з доказами направлення/вручення вихідної кореспонденції; докази виконання грошового зобов’язання за договором; звірити розрахунки з позивачем за договором станом на день розгляду спору, двосторонній акт звірки надати суду; надати письмову довідку стосовно відсутності спору між тими ж сторонами по тому ж предмету на вирішенні іншого суду або органу, що в межах своєї компетенції вирішує господарські спори; посвідченн особи (паспорт) та/або нотаріально посвідчену довіреність на представника; копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу; явка.
 
 
Ухвала суду направлена поштою, додатково отримати її можливо в канцелярії суду, або, у разі надання адреси електронної пошти, вона буде направлена за вказаними адресами.