flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредитора ПАТ “ДТЕК Донецькобленерго” у справі № 5/190Б про банкрутство Державного підприємства “Зуївська експериментальна теплоелектроцентраль”

21 квітня 2015, 12:35
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
69001, м. Запоріжжя, вул. С. Тюленіна,21/Шаумяна,4
Інформаційний центр тел. (061) 224-08-88
УХВАЛА
20.04.2015                                                                                                                             Справа № 5/190Б
Господарський суду складі судді Шевченко Тетяни Миколаївни,
за участю:
представника кредитора ПАТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКОБЛЕНЕРГО»: Цацуліної Т.О., довіреність № 181114-4/63 від 18.11.2014;
від боржника – ліквідатор арбітражний керуючий Вудуд Г.І.: не з’явився.
 
розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву ліквідатора арбітражного керуючого Вудуд Г.І. про відновлення  справи № 5/190Б
за заявою кредитора – Публічного акціонерного товариства “ДТЕК Донецькобленерго” (м. Горлівка Донецької області)
до боржника – Державного підприємства “Зуївська експериментальна теплоелектроцентраль” (м. Зугрес Донецької області, ідент. код. – 4623778; скорочено – ДП “ЗУ ЕТЕЦ”)
про визнання банкрутом,
ліквідатор – арбітражний керуючий Вудуд Гаррі Ігорович,
ВСТАНОВИВ:
До господарського суду Запорізької області надійшла заява ліквідатора Державного підприємства “Зуївська експериментальна теплоелектроцентраль” (м. Зугрес Донецької області, ідент. код. – 4623778) арбітражного керуючого Вудуда Гаррі Ігоровича про відновлення справи №5/190Б.
Ухвалою господарського суду від 20.03.2015 прийнято заяву ліквідатора – арбітражного керуючого Вудуда Г.І. про відновлення справи № 5/190Б та призначено її до розгляду в засіданні господарського суду на 20.04.2015.
17.04.2015 до господарського суду Запорізької області від ліквідатора - арбітражного керуючого Вудуда Г.І. надійшло клопотання про відкладення розгляду справі у зв’язку з тим, що йому потрібен додатковий час для надання витребуваних ухвалою господарського суду Запорізької області від 20.03.2015 документів.
У судовому засіданні 20.04.2015 представник кредитора не заперечила проти відкладення розгляду справи.
Згідно із ч. 1 ст. 2 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” провадження у справах про банкрутство регулюється цим Законом, Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами України.
Відповідно до ч. 2 ст. 41 Господарського процесуального кодексу України господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку провадження, передбаченому цим Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених Законом України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом.
Статтею 77 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є: нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу;виникнення технічних проблем, що унеможливлюють участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції, за наявності ухвали суду про таку участь, крім випадків, коли відповідно до цього Кодексу судове засідання може відбутися без участі такої особи; неподання витребуваних доказів; необхідність витребування нових доказів; залучення до участі в справі іншого відповідача, заміна неналежного відповідача; необхідність заміни відведеного судді, судового експерта. Про відкладення розгляду справи виноситься ухвала, в якій вказуються час і місце проведення наступного засідання.
З метою повного та всебічного розгляду заяви про відновлення справи, у зв’язку із нез'явленням в засідання ліквідатора та ненаданням витребуваних судом документів, надісланим клопотанням про відкладення судового засідання, суд вирішив розгляд заяви про відновлення справи відкласти.
Керуючись ст. ст. 2 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.ст. 41, 45, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд
УХВАЛИВ:
 
Розгляд справи відкласти та призначити наступне судове засідання на 18.05.2015 о 10 год. 30 хв.
Зобов’язати ліквідатора, Публічне акціонерне товариство “УКРТРАНСГАЗ” в особі філії “Управління магістральних газопроводів “КИЇВТРАНСГАЗ”, Дочірню компанію “Газ України” Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” виконати вимоги ухвали господарського суду Запорізької області від 20.03.2015, в тому числі:
- ліквідатора Вудуда Гаррі Ігоровича надати копії документів, що посвідчують правовий статус юридичної особи-боржника (свідоцтво про державну реєстрацію, статут, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців); відомості про склад діючого комітету кредиторів (із наданням відповідного протоколу); відомості із документальними доказами про юридичних чи фізичних осіб, які брали участь у даній справі, зазначити в якому процесуальному статусі, їх найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові за його наявності для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб); ідентифікаційні коди суб'єкта господарської діяльності за їх наявності (для юридичних осіб) або реєстраційний номер облікової картки фізичної особи-платника податків за його наявності; засоби зв’язку осіб, які брали участь у судовому процесі (телефон, факс, засоби електронного зв'язку тощо); документи або їх копії, що стосуються даної справи і збереглися у ліквідатора, в тому числі копію заяви про порушення справи про банкрутство, копії процесуальних документів у справі; всі протоколи засідання зборів кредиторів та комітету кредиторів, проведені в процесі розгляду справи про банкрутству тощо;
- Дочірню компанію “Газ України” Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”, м. Київ надати: копії документів, що посвідчують правовий статус юридичної особи; наявні документи, які стосуються участі Дочірньої компанії “Газ України” у даній справі (зокрема, копії або оригінали заяви з вимогами до боржника, яка була подана до суду, документи в підтвердження цих вимог, процесуальні документи, винесені щодо вимог Дочірньої компанії “Газ України”, а також іншим документів, що збереглись у кредитора тощо);
- Публічне акціонерне товариство “УКРТРАНСГАЗ” в особі філії “Управління магістральних газопроводів “КИЇВТРАНСГАЗ”, м. Київ, документи, що посвідчують правовий статус юридичної особи; наявні документи, які стосуються участі Публічного акціонерного товариства “УКРТРАНСГАЗ” в особі філії “Управління магістральних газопроводів “КИЇВТРАНСГАЗ” у даній справі (зокрема, заяву з вимогами до боржника, яка була подана до суду, документи в підтвердження цих вимог, процесуальні документи, винесені щодо вимог Публічного акціонерного товариства “УКРТРАНСГАЗ” в особі філії “Управління магістральних газопроводів “КИЇВТРАНСГАЗ” тощо).
 
- Публічне акціонерне товариство “ДТЕК Донецькобленерго” (м. Горлівка Донецької області): документи, що посвідчують правовий статус юридичної особи;  наявні документи, які стосуються участі Публічного акціонерного товариства “ ДТЕК Донецькобленерго ” у даній справі (зокрема, заяву про порушення справи про банкрутство з додатками, заяви з вимогами до боржника, які були подана до суду, документи в підтвердження цих вимог, процесуальні документи, винесені щодо вимог Публічного акціонерного товариства “ ДТЕК Донецькобленерго ” тощо).
Копію ухвали надіслати: ліквідатору (банкруту); комітету кредиторів (Дочірній компанії “Газ України” Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”; Публічного акціонерного товариства “УКРТРАНСГАЗ” в особі філії “Управління магістральних газопроводів “КИЇВТРАНСГАЗ”); Публічному акціонерному товариству “ДТЕК Донецькобленерго” (м. Горлівка Донецької області), Міністерству енергетики та вугільної промисловості України; Головному управлінню юстиції у Запорізькій області (державному органу з питань банкрутства).
 
Суддя                                                                             Т.М. Шевченко