flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Уваги ПП «Пром-Трейд», м. Донецьк, справа № 908/2667/15

21 квітня 2015, 12:40
номер провадження справи 10/102/15
 
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
Запорізької області
УХВАЛА 
            про порушення провадження у справі                  
 
21.04.2015                                                                                                                        Справа № 908/2667/15-г
за позовом: Публічного акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» , м. Дніпропетровськ
до відповідача: Приватного підприємства «Пром-Трейд», м. Донецьк
про стягнення 423658 грн. 76 коп.
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
           
Керуючись статтями 61, 64, 65 ГПК України, суд
 
УХВАЛИВ:
 
1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі. Присвоїти справі номер провадження 10/102/15.
2. Справу призначити до розгляду на 01.06.2015 р. о 11 год. 00 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус 2, каб. 107.
3. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати сторони надати документи:
Позивачу:
документи, які підтверджують правовий статус підприємства (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку облстатуправління про включення до Єдиного реєстру підприємств України ‑ суду для огляду, копії в справу); докази, що підтверджують викладені в заяві обставини; листування з відповідачем по суті спору; докази направлення відповідачу цих листів; нормативне та документальне обґрунтування позовних вимог згідно діючого законодавства; надати суду всю існуючу інформацію стосовно відповідача – нову адресу, телефони, адрес електронної пошти, тощо.
Відповідачу:
документи, які підтверджують правовий статус підприємства (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку облстатуправління про включення до Єдиного реєстру підприємств України ‑ суду для огляду, копії в справу); обґрунтований письмовий відзив на позовну заяву; при наявності заперечень – нормативне та документальне обґрунтування цих заперечень; при наявності сплати боргу – документи в підтвердження (оригінали для огляду, копії в матеріали справи).
 
Витребувані документи необхідно подати до 01.06.2015 р. через канцелярію суду, копії документів слід засвідчувати відповідно до вимог п. 5.27 ДСТУ 4163-2003, згідно якого відмітку про засвідчення копії документа складаються за слів: «Згідно з оригіналом», назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
Визнати обов’язковою явку та викликати в судове засідання представників сторін з належним чином оформленими повноваженнями. В разі неможливості прибуття в засідання суду представників сторін, обов’язково повідомити письмово суд. Попередити сторін, що в разі неприбуття в судове засідання, справа може бути розглянута за їх відсутності.
 
 
 Суддя                                                                         Т.Г. Алейникова