flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ФОП Шварц Оксани Олександрівни, м. Донецьк, у справі № 908/1934/15-г

23 квітня 2015, 16:08
До відома ФОП Шварц Оксани Олександрівни, м. Донецьк,
у справі № 908/1934/15-г (номер провадження справи 32/52/15)
 
Суть спору:
за позовом Публічного акціонерного товариства “КРЕДОБАНК”, (79026, м. Львів,                         вул. Сахарова, 78; адреса для листування: 04070, м. Київ, вул. Іллінська, 8, БЦ “Іллінський”,              10 під’їзд, 6 поверх) 
до відповідача Фізичної особи – підприємця Шварц Оксани Олександрівни (83024, Донецька область, м. Донецьк, вул. Ревякіна, буд. 37, кв. 31)
простягнення неповернутої суми кредиту в розмірі 19 582,85грн. та прострочені відсотки в сумі 992,09грн.
 
               Ухвала від 22.04.2015 р.
                                                                                                               
1.      Розгляд справи відкласти до 20.05.2015 р. о/об 11 год. 50 хв.
2.      Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна,4/ Тюленіна 21, корпус 1, кабінет № 300.
3.      Зобов’язати надати:
Позивача надати:оригінали усіх документів, доданих до позовної заяви (суду для огляду), в т.ч. оригінал договору про надання овердрафту № 1МБ-283 від 22.05.2013р. з усіма змінами і доповненнями до нього; докази виконання (невиконання) сторонами зобов’язань за договором у спірний період (банківські виписки, платіжні доручення тощо), в т.ч. належні докази надання відповідачу кредиту; надати точні та детальні розрахунки заявлених до стягнення сум (з зазначенням чіткого періоду виникнення заборгованості за договором заборгованості по процентам за користування коштами, розрахунки надати по кожній сумі окремо); звірити з відповідачем розрахунки станом на день розгляду справи (з ініціативи позивача), двосторонній акт звірки надати суду; письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з відповідачем; довідку про включення до Єдиного державного реєстру відповідача; надати листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення вихідної кореспонденції); довіреність на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
Відповідача – надати документи, які посвідчують правовий статус відповідача (оригінали для огляду та копії – до матеріалів справи); докази належного виконання грошових зобов’язань за договором про надання овердрафту № 1МБ-283 від 22.05.2013р.; оригінал договору про надання овердрафту № 1МБ-283 від 22.05.2013р. з усіма змінами і доповненнями до нього; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; у разі наявності заперечень на розрахунок позивача – нормативно і документально обґрунтований контррозрахунок суми боргу (копію контррозрахунку суд пропонує відповідачу направити позивачу); провести звірку взаємних розрахунків з позивачем на день розгляду справи в суді (у акті звірки вказати первинні бухгалтерські документи, що підтверджують суму), двосторонній акт звірки надати у судове засідання; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
4. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін.  
5. Всі документи надати до канцелярії суду із супровідним листом.
6. Роз’яснити сторонам, що невиконання вимог господарського суду без поважних причин тягне за собою відповідальність винної сторони у вигляді стягнення штрафу у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на підставі п.5 ст. 83 ГПК України та/або винесення окремої ухвали суду згідно ст. 90 ГПК України.
7. Повідомити сторін, що копії документів вважаються належними, якщо вони засвідчені підписом особи, яка уповноважена на засвідчення відповідності копій оригіналам, прошиті, пронумеровані, посвідчені датою та скріплені печаткою підприємства, установи, організації згідно Національного стандарту України “Державна уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів. ДСТУ 4163-2003”.
8. Копію даної ухвали направити сторонам у справі.
 
З повним текстом ухвали господарського суду Запорізької області від 22.04.2015р. у справі № 908/1934/15-г можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень або можливо отримати копію відповідної ухвали нарочним в канцелярії господарського суду Запорізької області за адресою: місто Запоріжжя, вулиця Тюленіна, 21/Шаумяна, 4
 
Суддя Н.А. Колодій