flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ПАТ “АК ПРОМІНВЕСТБАНК” та ТОВ "ВУГЛЕЗБАГАЧУВАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЦЕНТРАЛЬНА ЗБАГАЧУВАЛЬНА ФАБРИКА "ЧУМАКІВСЬКА", ТОВ “Донецьквуглезбагачення” про розгляд справи № 908/2655/15 на 21.05.2015 на 15-30.

23 квітня 2015, 16:53
 
 номер провадження справи 1/30/15
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
УХВАЛА 
              про порушення провадження у справі               
 
 20.04.2015                                                                                           Справа №    908/2655/15 
 
 
 
Суддя господарського суду Запорізької області Немченко О.І., розглянувши матеріали
за позовом: Публічного акціонерного товариства “Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк” (01001, м. Київ, провулок Шевченка, буд. 12)
до відповідача: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВУГЛЕЗБАГАЧУВАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЦЕНТРАЛЬНА ЗБАГАЧУВАЛЬНА ФАБРИКА "ЧУМАКІВСЬКА" (83058, м. Донецьк, вул. Майська, буд. 66)
 третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю “Донецьквуглезбагачення” (85400, Донецька область, м. Солідове, вул. Миру, буд. 34)
про стягнення 13    511 976 грн. 00 коп.
визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
       Керуючись ст.ст.  27, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
                                                                УХВАЛИВ:
1.   Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.
      Присвоїти справі номер провадження 1/30/15.
2. Залучити у якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Донецьквуглезбагачення”
3.Справу призначити до розгляду на  21.05.2015 р. о 15 год. 30 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за    адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. № 211.
4.В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони:
1.            Повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи про той же предмет і з тих же підстав.
2.            Забезпечити явку в судове засідання компетентних представників сторін (доручення, належним чином оформлене, яке підтверджує повноваження представника, оригінал – суду для огляду, копію, належним чином завірену, – в матеріали справи).
3.            Пояснення у справі надавати в письмовому вигляді. Документи суду надавати в оригіналі – для огляду та копіях (у читаємому варіанті), належним чином завірених, для залучення до матеріалів справи.
4.            Письмові пояснення та копії документів направити (надати) до суду заздалегідь, оригінали доказів представити суду в судовому засіданні.
         5.            Позивачу заздалегідь направити на адресу відповідача та третьої особи обґрунтований, документально підтверджений та підписаний уповноваженими особами акт звірки взаємних розрахунків на час подання позову до суду та розгляду справи в суді. Відповідачу та третій особі розглянутий, заповнений та підписаний (із зауваженнями чи без) акт звірки надати суду.
 
Позивачу – довідку органу державної казначейської служби про зарахування до державного бюджету судового збору в сумі 73    080 грн. 00 коп., сплаченого вами згідно платіжного доручення № 86562 від 08.04.2015 р.; нормативне обгрунтування позовних вимог щодо звернення стягнення; письмові пояснення та правові підстави залучення у якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю “Донецьквуглезбагачення”, письмово вказати конкретну суму наданого третій собі кредиту та документально підтвердити надання кредиту у відповідній сумі, виписки банку по рахунках третьої особи з моменту укладення договору, які підтверджують рух кредитних коштів, нараховані суми процентів, комісії та пені, письмово уточнити точний період (дні, місці, роки), за який утворилась заборгованість: борг, проценти, комісія та пеня (конкретні дати початку та закінчення утворення заборгованість, у т.ч. точну суму наданого відповідачу кредиту за кожний місяць окремо, суму сплачених третьою особою коштів із зазначенням дати, суми та призначення платежу, та вказати суму неповерненого кредиту, точний період (дні, місяці, роки), за який третій особі нараховані відсотки окремо, суми комісії окремо, та суми пені окремо; надати детальний розрахунок пені з урахуванням приписів Закону України “Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції” від 02.09.2014 р.), представити суду детальний письмовий розрахунок позовних вимог по кожній вимозі окремо; всі документи в обґрунтування та на підтвердження розрахунку; докази погашення третьою особою суми кредиту повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначенням платежу), а також надати суду відповідну виписку з рахунку третьої особи; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців щодо відповідача та третьої особи станом на момент розгляду справи;листування з відповідачем та третьою по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з відповідачем та третьою особою; довідку про банківські реквізити позивача та відповідача та третьої особи; провести звірку взаємних розрахунків з відповідачем та третьою особою, надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки;письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; довіреність на представника.
Відповідачу – надати суду: правовстановлюючі документи; довідку про підтвердження Ваших повних банківських реквізитів; у письмовому вигляді (а також у разі потреби на електронну пошту суду – inbox@zp.arbitr.gov.ua); відзив на позовну заяву, заперечення до позову (в разі наявності), документи в обґрунтування відзиву, заперечень; обґрунтований контррозрахунок суми позову; докази погашення третьою особою суми кредиту повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначенням платежу), все листування з позивачем та третьою особою; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку; провести звірку взаємних розрахунків з позивачем та третьою особою; надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки; докази листування з позивачем по суті спору (у разі наявності); письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; довіреність на представника.
 Третій особі яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - надати суду: правовстановлюючі документи; довідку про підтвердження Ваших повних банківських реквізитів; у письмовому вигляді (а також у разі потреби на електронну пошту суду – inbox@zp.arbitr.gov.ua); відзив на позовну заяву, заперечення до позову (в разі наявності), документи в обґрунтування відзиву, заперечень; обґрунтований контррозрахунок суми позову, де вказати точні періоди (дні, місяці, роки), за які нараховані суми боргу окремо, відсотків, пені, а також сума комісії, надати суду всі документи на підтвердження вашого розрахунку; надати детальний контррозрахунок пені (окремо суми пені по кредиту та пені за відсотки), всі документи в обґрунтування та на підтвердження розрахунку; письмово вказати конкретну суму наданого вам позивачем кредиту та документально підтвердити отримання кредиту у відповідній сумі; докази погашення вами суми кредиту повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначенням платежу), все листування з позивачем; у випадку не погашення – письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку; провести звірку взаємних розрахунків з позивачем, надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки; докази листування з позивачем по суті спору (у разі наявності); письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; довіреність на представника.
 
Відповідачу та третій особі копію відзиву терміново направити позивачу, докази направлення надати в судове засідання.
 
Письмові пояснення, відзив (заперечення) та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим (електронним) зв’язком.
 
Явку уповноважених представників сторін визнати обов’язковою.
 
Копії ухвали направити сторонам у справі.
 
Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п.    5 ст.    83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
 
 
                    Суддя                                                                                         О.І. Немченко