flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Телекомстрой”, м. Донецьк по справі №908/2669/15

24 квітня 2015, 09:11
 номер провадження справи 2/59/15
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ 
УХВАЛА 
               про порушення провадження у справі               
 
 23.04.2015                                                                                           Справа №    908/2669/15 
 
Суддя Мойсеєнко Т.В., розглянувши матеріали
за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “ВіЕйБі Лізинг”, м. Київ,
до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Телекомстрой”, м. Донецьк,
про стягнення 28747,10 грн. та вилучення майна з чужого незаконного володіння
 
визнав представлені матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.
Керуючись ст. ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
УХВАЛИВ:
1.   Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.
Присвоїти справі номер провадження 2/59/15.
2.   Призначити розгляд справи на 02.06.2015р. о 14-30 год. в судовому засіданні, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою:                            вул. Тюленіна, 21/ Шаумяна, 4, корпус №1, м. Запоріжжя,зал № 300.
3.   Зобов’язати сторін до судового засідання надати документи та виконати дії:
Позивачу – надати суду: договір фінансового лізингу №131223-52/ФЛ-Ю-А від 23.12.2013р. з усіма додатками, змінами та доповненнями; докази оплати лізингових платежів; акт приймання-передачі предмета лізингу; докази реєстрації предмета лізингу; докази права власності на предмет лізингу та його страхування; листування з відповідачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців щодо відповідача станом на момент розгляду справи; письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з відповідачем (номера телефонів, електронних адрес); провести звірку взаємних розрахунків з відповідачем, надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали доданих до позову та витребуваних судом документів - для огляду; явка в судове засідання уповноваженого представника обов’язкова; зобов’язати позивача вручити дану ухвалу суду відповідачу (докази вручення надати суду);
Відповідачунадати суду: нормативно та документально обґрунтований відзив на позовну заяву, копію якого завчасно надіслати позивачу (докази відправки надати суду); договір фінансового лізингу №131223-52/ФЛ-Ю-А від 23.12.2013р. з усіма додатками, змінами та доповненнями; докази оплати лізингових платежів; акт приймання-передачі предмета лізингу; довідку Торгово-промислової палати України про форс-мажорні обставини (за наявності таких обставин); листування з позивачем по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); правовстановлюючі документи (статут, свідоцтво про державну реєстрацію, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців); письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору; письмово повідомити про всі можливі засоби зв’язку з відповідачем (номера телефонів, електронних адрес); провести звірку взаємних розрахунків з позивачем, надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду; явка в судове засідання уповноваженого представника обов’язкова.
 
Витребувані документи подати суду
до 29.05.2015р.
 
4.   Попередити сторін, що згідно з п. 5 ч. 1 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, приймаючи рішення, має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
 
 
Суддя                                                                              Т.В.Мойсеєнко