flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи-підприємця Дрожжиної Лариси Миколаївни

12 травня 2015, 09:36
номер провадження справи 12/49/15
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ 
УХВАЛА
  
 21.04.2015                                                                                              Справа № 908/1690/15-г
 
Суддя Смірнов О.Г., розглянувши матеріали
за позовом: Публічного акціонерного товариства Комерційний банк “Приватбанк”,                          м. Дніпропетровськ
до відповідача: Фізичної особи-підприємця Дрожжиної Лариси Миколаївни, м. Слов’янськ
про стягнення 40150,04 грн.
за участю представників:
від позивача –  Богуславський В.В., довіреність №4338-О від 21.10.13 р.
від відповідача – не з’явився  
ВСТАНОВИВ:
 
Публічне акціонерне товариство Комерційний банк “Приватбанк” звернулося до Господарського суду Запорізької області з позовною заявою до Фізичної особи-підприємця Дрожжиної Лариси Миколаївни про стягнення заборгованості за Договором від 06.06.11 р., в розмірі 40  150,04 грн.
На адресу суду від позивача на виконання вимог ухвали суду надійшли документи до матеріалів справи.
Представник відповідача в судове засідання не з’явився і його нез’явлення перешкоджає вирішенню спору.  
З метою усунення порушення рівності та змагальності учасників судового процесу, витребування доказів, враховуючи нез’явлення представника відповідача, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи, зобов’язавши відповідача виконати вимоги суду та надати докази.
На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 77, 86 ГПК України, суд
                                                          У Х В А Л И В:
 
1. Відкласти розгляд справи на 18.05.2015р. о 14:30. Засідання відбудеться за адресою: м.  Запоріжжя, вул.  Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус 1, каб.  217.
2. Зобов’язати відповідача надати письмові пояснення щодо позову, у т. ч. мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство, документи на підтвердження фактичного користування коштами за договором, докази повного або часткового погашення кредиту, процентів, пені та комісії (належним чином засвідчені копії платіжних документів – у справу, оригінали – суду для огляду), свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця, створити необхідні умови для проведення звірки розрахунків з позивачем, підписати акт, у випадку незгоди викласти свою окрему думку, акт надати в засіданні.
3. Попередити сторін про відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, згідно приписів п. 5 ст. 83 ГПК України.
Явка у судове засідання повноважних представників сторін обов’язкова.
 
Суддя                                                                                                            О.Г.Смірнов