flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома ТОВ Науково-виробниче підприємство «Енеготрансінжиніринг», по справі № 908/501/14

12 травня 2015, 16:44
До відома ТОВ Науково-виробниче підприємство «Енеготрансінжиніринг», по справі № 908/501/14
Ухвалою суду від 07.05.2015р. суддею Серкіз В.Г. відкладено розгляд справи, розгляд справи призначено на 08.06.2015р. об 10 год. 00 хв.
Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, ул.. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, кабінет № 106.
 
Відповідачу надати нормативно та документально обґрунтований письмовий відзив на позовну заяву, заперечення до позову (в разі наявності), документи в обґрунтування відзиву, заперечень; належним чином засвідчені копії: правовстановлюючих документів (свідоцтво про державну реєстрацію, довідка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців); документальні докази повного або часткового виконання грошового зобов’язання за кредитним договором (платіжні документи, доручення, прибуткові касові ордери, банківські виписки, виписки з рахунків, довідки руху коштів по рахунках тощо); листування з позивачем по суті спору (з доказами надсилання та/або вручення). Листування з позивачем по суті спору; докази направлення відзиву позивачу; належним чином оформлене доручення на представника (оригінал суду –для огляду, належним чином завірену копію – до справи), забезпечити явку компетентного та повноважного представника.
           Копії документів вважаються належними, якщо вони засвідчені підписом особи, яка уповноважена на засвідчення відповідності копій оригіналам, прошиті, пронумеровані, посвідчені датою та скріплені печаткою підприємства, установи, організації згідно Національного стандарту України “Державна уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів. ДСТУ 4163-2003”.
 
Визнати обов’язковою явку та викликати в судове засідання представника відповідача з належним чином оформленими повноваженнями для надання суду пояснень щодо суті спору.