flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома Артемівського міжрайонного прокурора , Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради , Фізичної особи-підприємця Піддубного Михайла Михайловича , та Комунальне підприємство “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”

15 травня 2015, 12:04
До відома Артемівського міжрайонного прокурора, м. Артемівськ Донецької області;
 Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради м. Артемівськ Донецької області; Фізичної особи-підприємця Піддубного Михайла Михайловича, м. Артемівськ Донецької області та Комунальне підприємство “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”, м. Артемівськ Донецької області.
по справі № 908/2073/15-г (номер провадження справи 4/54/15-г).
Розгляд справи № 908/2073/15-г призначено на 06.07.2015 р. о/об 10 год. 00 хвил.,
Судове засідання відбудеться: м. Запоріжжя, вулиця Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 1, каб. № 305.
Справу розглядає суддя Зінченко Н.Г.
 
За позовом Артемівського міжрайонного прокурора (84500, м. Артемівськ Донецької області, вул. Артема, 45) в інтересах держави: в особі органу уповноваженого державою здійснювати відповідні функції в спірних відносинах – Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (84500, м. Артемівськ Донецької області, вул. Артема, 44)
до відповідача Фізичної особи-підприємця Піддубного Михайла Михайловича, (84500,                  м. Артемівськ Донецької області, вул. Ювілейна, 20/64)
третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Комунальне підприємство “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”, (84500, м. Артемівськ Донецької області, вул. Соборна, 8)
про стягнення суми, розірвання договору та повернення майна
 
Зобов’язати:
прокурора – надати письмові пояснення щодо дати договору оренди комунального майна № 159а/14;
            позивача – документи, які посвідчують правовий статус (Статут, довідку про включення до Єдиного державного реєстру, свідоцтво про державну реєстрацію); довідку (або витяг) з Єдиного державного реєстру станом на час проведення судового засідання про включення відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців України (з обов’язковим зазначенням місця реєстрації); нормативне обґрунтування заявлених вимог із документальним підтвердженням обставин, викладених у позові; визначити нормативні підстави (норми матеріального права) для розірвання оспорюваного договору; договір оренди комунального майна № 159а/14 від 12.05.2014р. з усіма додатками, змінами та доповненнями до нього; докази фактичного виконання сторонами умов договору №159а/14 від 12.05.2014р. (належним чином оформлений і підписаний сторонами акт приймання-передачі); докази у чийому фактичному користуванні станом на час проведення судового засідання перебуває нежиле приміщення загальною площею 9,9 кв.м, розташоване по вул. 60 років утворення СРСР, 1 у м. Артемівську, що є предметом договору № 159а/14 від 12.05.2014р.; документи у підтвердження звернення до відповідача з пропозицією про розірвання договору №159а/14 від 12.05.2014р. (з доказами направлення або вручення кореспонденції); будь-які інші можливі письмові докази в обґрунтування своєї правової позиції; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії доданих до позову та витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду);
 відповідача – документи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру); відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов; договір оренди комунального майна №159а/14 від 12.05.2014р. з усіма додатками, змінами і доповненнями до нього; докази фактичного виконання сторонами умов договору № 159а/14 від 12.05.2014р. (належним чином оформлений і підписаний сторонами акт приймання-передачі); докази у чийому фактичному користуванні станом на час проведення судового засідання перебуває нежиле приміщення загальною площею 9,9 кв.м, розташоване по вул. 60 років утворення СРСР, 1 у м. Артемівську, що є предметом договору № 159а/14 від 12.05.2014р.; докази отримання від позивача пропозиції про розірвання спірного договору №159а/14 від 12.05.2014р.; докази надання нормативно та документально обґрунтованої відповіді на пропозицію позивача про розірвання договору № 159а/14 від 12.05.2014р., якщо така надходила (з доказами направлення або вручення кореспонденції); листування між сторонами у справі по суті спору ; належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).
третю особу - надати нормативно та документально обґрунтований письмовий відзив на позовну заяву, документи в обґрунтування відзиву, належним чином засвідчені копії: правовстановлюючих документів, належним чином оформлене доручення на представника (оригінал суду –для огляду, належним чином завірену копію - до справи), забезпечити явку компетентного представника;
5. Явку в судове засідання представників сторін, третьої особи і Артемівського міжрайонного прокурора визнати обов'язковою. Забезпечити явку уповноважених представників сторін і Артемівського міжрайонного прокурора.