flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги арбітражного керуючого Синяпкіна О.В. у справі про банкрутство ТОВ «Охоронне Бюро «СПАРТА»

18 травня 2015, 11:56

 

номер провадження справи 29/30/15
    Господарський суд Запорізької області

 

    Ухвала
   про прийняття заяви про порушення провадження у справі про банкрутство
 
18 травня 2015 р.                                                                                  Справа № 908/3178/15
м. Запоріжжя
 
Господарський суд Запорізької області у складі судді Кричмаржевського Володимира Анатолійовича, розглянувши заяву
кредитора – Державної податкової інспекції у Ленінському районі м.Запоріжжя Головного Управління ДФС у Запорізькій області, код з ЄДР  39491003 (69096, м. Запоріжжя, вул.Бородинська, 1-А)
до боржника – Товариства з обмеженою відповідальністю «Охоронне Бюро «Спарта», код з ЄДР 32341483 (69032  м.Запоріжжя пр. Металургів, 5)
Банківські установи, які здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника:  
1.      АТ «ТАСКОМБАНК»
2.      ЗФ ВАТ «АБ «Бізнес Стандарт», м.Запоріжжя
та додані до неї документи про порушення справи про банкрутство, визнав їх достатніми для прийняття заяви до розгляду.
Шляхом застосування автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство у даній справі визначено арбітражного керуючого Синяпкіна Олексія Вадимовича (свідоцтво Міністерства юстиції України № 53 від 15.02.2013; ідент. номер -2729909416; адреса: 91011 м. Луганськ кв. Алєксєєва,6/38,).
 
Керуючись статтями 9, 10, 12 та 114 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, статтями 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд -
                                                    Ухвалив:
 
Прийняти заяву про порушення справи про банкрутство до розгляду.
Присвоїти справі номер провадження 29/30/15.
Підготовче засідання суду, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001 м.Запоріжжя вул.Тюленіна, 21/вул.Шаумяна, 4, корпус 1, к. 322, призначити на 27 травня 2015р. о 10-00 год.
 
Зобов’язати надати суду:
кредитора - оригінали доданих до заяви документів для огляду;  докази вжиття заходів до отримання заборгованості у встановленому законодавством порядку;
боржника - правовстановлюючі документи, які посвідчують правовий статус юридичної особи (копії до справи) із зазначенням засновників підприємства-боржника; відзив на заяву ініціюючого кредитора, докази надсилання відзиву кредитору; обґрунтовані заперечення, докази на підтвердження заперечень; довідку про загальну суму заборгованості перед кредиторами, в т.ч. по заробітній платі працівникам, а також заборгованості по податках і зборах (обов’язкових платежах); довідку про майно, в т.ч. про кошти, які знаходяться на рахунках в банківських чи інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків, їх поштові адреси; баланс підприємства на останню звітну дату щодо фінансового та майнового стану підприємства.
ВДВС – довідку про наявність виконавчих документів щодо боржника та про вжиті заходи щодо стягнення безспірних сум з боржника з документальним підтвердженням; витяг з Державного реєстру виконавчих проваджень про наявні виконавчі провадження за участю боржника;
ДПІ – довідку про податкову заборгованість боржника; відомості про наявні у боржника рахунки в установах банків із зазначенням дат відкриття та закриття; інформацію про призначення та проведення податкових перевірок щодо боржника відповідно до закону, акти та матеріали перевірок;
банки - довідку про залишок коштів на рахунку боржника;
державного реєстратора - довідку та витяг з ЄДР про наявні реєстраційні записи щодо боржника; інформацію про те, чи є боржник засновником інших підприємств, щодо корпоративних прав боржника;
арбітражного керуючого Синяпкіна О.В. протягом трьох днів з дня отримання даної ухвали надати заяву на участь у даній справі відповідно до вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” разом з копією договору страхування ризиків   діяльності (оригінал для огляду в судове засідання) та копію свідоцтва.
 
Явку в судове засідання уповноважених представників сторін, арбітражного керуючого Синяпкіна О.В. визнати обов’язковою.
 
        Витребувані судом документи надати через канцелярію суду до 20.05.2015р. 
Документи надати в оригіналі, копії письмових документів, які подаються до суду, оформити відповідно до вимог статті 36 ГПК України та п. 5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації”, затвердженого Наказом Держспоживстандарту України № 55 від 07.04.2003р. Пояснення у справі надавати у письмовому вигляді.
Копію ухвали надіслати: кредитору, боржнику, банківським установам, Орджонікідзевському ВДВС Запорізького міського управління юстиції, державному реєстратору Реєстраційної служби Запорізького міського управління юстиції, арбітражному керуючому Синяпкіну О.В.  
 
      Суддя                                                                     В.А. Кричмаржевський