flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Тас-трейдінг”, м. Донецьк

18 червня 2015, 09:46
номер провадження справи 12/93/15
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
 УХВАЛА
  
11.06.2015                                                                                                   Справа № 922/2258/15
 
Суддя Господарського суду Запорізької області Смірнов О.Г.  
за участю секретаря судового засідання Рязанцевої А.І.,
розглянувши у відкритому судовому засіданні господарського суду справу № 922/2258/15
 
за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Івєа-авто”, м. Дніпропетровськ
до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Тас-трейдінг”, м. Донецьк
про стягнення 22  457,72 грн.
 
за участю представників:
від позивача – Зікрата О.А., довіреність б/н від 05.03.15 р.
від відповідача – не з’явився
 
ВСТАНОВИВ:
 
Товариство з обмеженою відповідальністю ““Івєа-авто” звернулося до Господарського суду Запорізької області з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю “Тас-трейдінг” про стягнення заборгованості за договором про надання послуг №25/13с від 25.12.13 р. в сумі 22  457,72 грн.
У судове засідання представник відповідача не з’явився.
Безпосередньо в судовому засіданні представник позивача надав суду додаткові документи для доручення до матеріалів справи. Разом з тим, представник позивача звернувся до суду із клопотанням про продовження строку розгляду спору. 
З метою усунення порушення рівності та змагальності учасників судового процесу, враховуючи необхідність витребування доказів від сторін, нез’явлення представника відповідача, суд вважає за необхідне продовжити строк розгляду спору на п'ятнадцять днів, а розгляд справи відкласти, зобов’язавши сторін виконати вимоги суду та надати докази.
На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 69, 77, 86 ГПК України, суд, -
 
У Х В А Л И В:
 
1. Продовжити строк розгляду спору на п’ятнадцять днів, до 02.07.15 р.
2. Відкласти розгляд справи на 25.06.15р. о 10:45. Засідання відбудеться за адресою: м.  Запоріжжя, вул.  Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус 1, каб. 217.
3. Зобов’язати позивача надати суду уточнений розрахунок ціни позову, письмові пояснення щодо оплати відповідачем грошових коштів в сумі 167,80 грн.
4. Зобов’язати відповідача надати письмові пояснення щодо позову, в т. ч. мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на законодавство, оригінал договору про надання послуг № 25/13с від 25.12.13 р. (у повному обсязі, з усіма додатками, змінами та додатковими угодами), докази часткової сплати за надані послуги за вказаним договором (платіжні документи в належним чином засвідчених копіях для приєднання до матеріалів справи та оригіналах – для огляду в судовому засіданні), створити необхідні умови для проведення звірки розрахунків з позивачем, підписати акт, у випадку незгоди викласти свою окрему думку, акт надати в засіданні, докази можливого погашення боргу.
5. Попередити сторін про відповідальність за ухилення від вчинення дій,     покладених господарським судом на сторону, згідно приписів п. 5 ст. 83 ГПК України.
Явка у судове засідання повноважних представників сторін обов’язкова.
 
 
             Суддя                                                                                                         О.Г.Смірнов