flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ „Дружківська харчосмакова фабрика”, спарва № 908/2011/15-г, слухання 02.07.2015р. о 10-00 год.

30 червня 2015, 17:14
 номер провадження справи 6/64/15
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
УХВАЛА
 
 м. Запоріжжя
 23.06.2015                                                                                                  Справа № 908/2011/15-г
 
Суддя Місюра Людмила Сергіївна, розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю „Восточная топливная компания” вих. б/н від 15.06.2015 року про розстрочку виконання на дванадцять місяців, починаючи з вересня 2015 року, рішення господарського суду Запорізької області у справі № 908/2011/15-г
 
За позовом                  Товариства з обмеженою відповідальністю „Восточная топливная компания” (------------ м. Київ, ------------)
 
До                                 Товариства з обмеженою відповідальністю „Дружківська харчосмакова фабрика” (юридична адреса: -----------м. Костянтинівка Донецької області, -----------; фактична (поштова) адреса: ----------- с. Олексієво-Дружківка, м. Дружківка Донецької області, -----------)
 
                                                            Про стягнення 600 286 грн. 92 коп. 
 
В С Т А Н О В И В:
 
22.06.2015 року на адресу господарського суду Запорізької області надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю „Восточная топливная компания” (надалі - стягувач) вих. б/н від 15.06.2015 року про розстрочку виконання на дванадцять місяців, починаючи з вересня 2015 року, рішення господарського суду Запорізької області у справі                  № 908/2011/15-г.
Надані матеріали суд вважає достатніми для прийняття заяви до розгляду та призначення засідання суду.
Керуючись ст. ст. 86, 121 Господарського процесуального кодексу України, суд
 
                                                                     У Х В А Л И В:
 
1. Прийняти заяву до розгляду.
2. Засідання суду призначити на 02.07.2015р. о 10 год. 00 хв.__
3. Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус № 2, кабінет № 208.
 
В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати надати:
 
Стягувача (позивача у справі): доручення на представника (наказ, протокол зборів та інш); надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; первинні документи, які підтверджують ваш фінансовий стан; докази сплати боржником сум, стягнутих по рішенню суду у справі № 908/2011/15-г в добровільному або примусовому порядку повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначення дати, суми та призначення платежу); всі матеріали виконавчого провадження з виконання рішення суду у справі                           № 908/2011/15-г, у т.ч. наказ суду, заяви, постанови (про відкриття, зупинення та ін) та докази їх отримання; надати суду всі первинні документи на підтвердження сплати заявником за рішення суду судового збору (всі первинні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); заяву та письмові пояснення на заяву надати суду в електронному варіанті (на диску або дискеті), за наявності можливості; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали надати в судове засідання - суду для огляду; забезпечити явку у судове засідання уповноваженого представника.
 
Боржника (відповідача у справі): доручення на представника (наказ, протокол зборів та інш.); документи, які засвідчують правовий статусі підприємства; нормативне та документальне обґрунтування вимог; письмові пояснення на заяву стягувача, з посиланням на конкретні норми чинного законодавства, надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; надати всі документи на підтвердження наявності обставин, які ускладнюють виконання рішення суду або роблять його неможливим, у т.ч. довідки банків про рух (відсутність руху) грошових коштів на всіх розрахункових рахунках в усіх банках, довідки про наявність (відсутність) грошових коштів на всіх рахунках підприємства, всі документи, які підтверджують ваш фінансовий стан; всі матеріали виконавчого провадження з виконання рішення господарського суду у справі № 908/2011/15-г, у т. ч. постанови (про відкриття, зупинення та ін) та докази їх отримання; докази виконання вами рішення суду у справі № 908/2011/15-г повністю або частково станом на день розгляду справи, у випадку не виконання – письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; надати суду всі первинні документи на підтвердження сплати сум за рішення суду (всі первинні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); письмові пояснення на заяву надати суду в електронному варіанті (на диску або дискеті), за наявності можливості; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів - у справу, оригінали надати в судове засідання - суду для огляду; забезпечити явку у судове засідання уповноваженого представника.
 
До відома сторін повідомляю, що вказана заява повинна бути розглянута протягом 10 днів (ст. 121 ГПК України).
 
Суддя                                                                                               Л.С.Місюра
 
 
Витяг зі ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати у доход Державного бюджету України із сторони, що ухиляється від вчинення дій, покладених судом на сторону штраф у розмірі до 1 700 грн.