flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Прокурора Франківського району міста Львова РВ ФДМУ по Львівській області та ПАТ «Завод «Львівсільмаш» рпо розгляд справи 914/1737/15 04.08.2015 р. о 15 год. 00 хв.

31 липня 2015, 15:20
 номер провадження справи 1/48/15         
     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
 УХВАЛА
  
           
 20.07.2015                                                                            Справа № 914/1737/15
 
 Суддя господарського суду Запорізької області Немченко О.І., розглянувши матеріали справи № 914/1737/15
за позовом: Прокурора Франківського району міста Львова (79044, м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 85) в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області (79007, м. Львів, вул. Січових Стрільців, 3)
до відповідача: Публічного акціонерного товариства “Завод “Львівсільмаш” (69035, м. Запоріжжя, вул. Суворова, будинок 4)
про визнання укладеним договору про безоплатне зберігання захисної споруди цивільного захисту (цивільної оборони).
 
                ВСТАНОВИВ:
 
            Ухвалою господарського суду Львівської області від 01.07.2015 р. у справі                          № 914/1737/15, на підставі ч.1 ст. 15. ч.1 ст. 17, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, матеріали справи № 914/1737/15 за позовом Прокурора Франківського району міста Львова в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області до відповідача Публічного акціонерного товариства "Завод "Львівсільмаш" про визнання укладеним договору про безоплатне зберігання захисної споруди цивільного захисту (цивільної оборони) надіслано за встановленою підсудністю до господарського суду Запорізької області, у зв’язку із тим, що відповідно до інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, місцезнаходженням Публічного акціонерного товариства “Завод “Львівсільмаш” (код ЄДРПОУ 05786134) є: 69035, Запорізька область, місто Запоріжжя, вулиця Суворова, будинок 4.
            За результатами автоматизованого розподілу справи між суддями розгляд справи визначено судді Немченку О.І.
            Розглянувши матеріали справи, суд вирішив прийняти цю справу до свого провадження.
 
       Керуючись ст. ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд
 
                                                                УХВАЛИВ:
 
1.   Прийняти справу до свого провадження
      Присвоїти справі номер провадження 1/48/15.
2.   Справу призначити до розгляду на  04.08.2015 р. о 15 год. 00 хв.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. № 211.
3.   В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони:
1.            Повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи про той же предмет і з тих же підстав.
2.            Забезпечити явку в судове засідання компетентних представників сторін (доручення, належним чином оформлене, яке підтверджує повноваження представника, оригінал – суду для огляду, копію, належним чином завірену, – в матеріали справи).
3.            Пояснення у справі надавати в письмовому вигляді. Документи суду надавати в оригіналі – для огляду та копіях (у читаємому варіанті), належним чином завірених, для залучення до матеріалів справи.
4.            Письмові пояснення та копії документів направити (надати) до суду заздалегідь, оригінали доказів представити суду в судовому засіданні.
Прокурора - надати суду: докази отримання відповідачем копії позовної заяви із додатками за його місцезнаходженням відповідно до даних ЄДР; звернення РВ Фонду до прокуратури із відповідною заявою про подання позову про захист його інтересів; нормативне обґрунтування позовних вимог (у т.ч. щодо обраного способу захисту порушених прав шляхом визнання договору укладеним); всі оригінали документів, доданих до позовної заяви та на які є посилання у позовній заяві (належно роздруковані та засвідчені копії - надати до матеріалів справи); листування позивача із відповідачем щодо укладення відповідного договору; докази направлення позивачем відповідачу пропозицій, листів тощо щодо спірних правовідносин та докази отримання їх відповідачем та надання відповіді; інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; забезпечити явку уповноваженого представника, довіреність на представника.
Позивача - правовстановлюючі документи; звернення РВ Фонду до прокуратури із відповідною заявою про подання позову про захист його інтересів; письмові пояснення на позов (у т.ч. щодо нормативного обґрунтування позовних вимог (щодо обраного способу захисту порушених прав шляхом визнання договору укладеним); всі оригінали документів, доданих до позовної заяви та на які є посилання у позовній заяві (належно роздруковані та засвідчені копії - надати до матеріалів справи); листування із відповідачем щодо укладення відповідного договору; докази направлення позивачем відповідачу пропозицій, листів тощо щодо спірних правовідносин та докази отримання їх відповідачем та надання відповіді; інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; забезпечити явку уповноваженого представника, довіреність на представника.
Відповідача - надати суду: правовстановлюючі документи, довідку про підтвердження повних банківських реквізитів, відзив (заперечення) на позовну заяву із документальним та нормативним обгрунутуванням; всі докази наявності (відсутності) між сторонами спірних правовідносин; всі оригінали документів (у разі наявності), доданих до позовної заяви та на які є посилання у позовній заяві (належно роздруковані та засвідчені копії - надати до матеріалів справи); листування із РВ Фонду щодо укладення відповідного договору; докази направлення позивачем відповідачу пропозицій, листів тощо щодо спірних правовідносин та докази отримання їх відповідачем та надання відповіді; інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об’єктивного розгляду спору; забезпечити явку уповноваженого представника, довіреність на представника.
Відповідачу копію відзиву терміново направити прокурору та позивачу, докази направлення надати в судове засідання.
Письмові пояснення, відзив (заперечення) та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим зв’язком.
Копії ухвали направити прокурору, позивачеві та відповідачеві у справі.
Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п.  5 ст.  83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.
 
                                                                                                                                                                                            
                    Суддя                                                                                            О.І. Немченко