flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про проходження наради за участю прес-центру Державної судової адміністрації України та прес-секретарів судів

18 серпня 2015, 14:48

      13.08.2015р. прес-секретарем господарського суду Запорізької області було прийнято участь у виробничій нараді керівництва прес-центру судової влади з прес-секретарями судів Запорізької області за участі начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області Бєлікової І.В. та прес-секретарів судів загальної юрисдикції Запорізької області.
      На нараді було обговорено значне коло питань, а саме: підготовка до з’їзду суддів України, відкритість та доступність журналістів при спілкуванні із суддями, отримання фото та відео зйомки суддів громадянами без дозволу (Закон України «Про забезпечення права на справедливий суд») з подальшим розміщенням їх у соціальних мережах та у «Youtube», налагодження співпраці з місцевими засобами інформації та наповнення сторінки веб-сайту суду актуальними новинами, у тому числі щодо розгляду резонансних справ, дотримання етики поведінки державних службовців та дрес-коду працівниками апарату судів при спілкуванні з журналістами.
     Прес-центром судової влади Державної адміністрації України було звернуто увагу на необхідність постійного оновлення та розміщення актуальних новин, сповіщення про розгляд резонансних справ в суді на його веб-сайті, підготовки суддів до публічності при спілкуванні з журналістами, проведення моніторингу місцевих ЗМІ та подальшої співпраці з ними, висвітлення на сайті інформації щодо обрання делегатів з’їзду суддів України.


Прес-центр
господарського суду
Запорізької області