flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги арбітражного керуючого (визначеного автоматизованою системою) - Синяпкіна О.В. у справі № 908/4656/15 про банк-во ТОВ «НПФ Українські Технологічні Системи»

25 серпня 2015, 13:59
номер провадження справи - 29/62/15
   
Господарський суд Запорізької області
 
   Ухвала   
  
про прийняття заяви про порушення провадження у справі про банкрутство
 
25 серпня 2015р.                                                         Справа № 908/4656/15
м. Запоріжжя
 
Господарський суд Запорізької області у складі судді Кричмаржевського Володимира Анатолійовича, розглянувши заяву
Кредитора –Державної податкової інспекції у Ленінському районі м.Запоріжжя Головного управління ДФС у Запорізькій області, код з ЄДР  -39491003  (69096  м. Запоріжжя вул. Бородинська, 1-а)  
про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «НПФ Українські Технологічні Системи», код з ЄДР - 34535150 (69032  м.Запоріжжя проспект Металургів, 17 кв. 32) 
Банківські установи, що здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника: ПАТ «Банк Восток», Філія ПАТ «Кредитпромбанк», м.Запоріжжя
 
Шляхом застосування автоматизованої системи з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство у даній справі визначено арбітражного керуючого Синяпкіна Олексія Вадимовича (Свідоцтво Міністерства юстиції України № 53 від 15.02.2013р.; ідент. номер - 2729909416; адреса: Україна 91011 м. Луганськ вул. Алексеєва, 6 кв.38).   
 
Керуючись статтями 9, 10, 12 та 114 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, статтями 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд -
                                                        Ухвалив:
 
Прийняти заяву про порушення справи про банкрутство до розгляду.
Присвоїти справі номер провадження - 29/62/15.
Підготовче засідання суду, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001 м.Запоріжжя вул.Тюленіна, 21/вул.Шаумяна, 4, корпус - 1, к. 322, призначити на 14 вересня 2015р. о     09-40 год.
Зобовязати надати суду: 
кредитора - оригінали доданих до заяви документів для огляду; докази вжиття заходів до отримання заборгованості у встановленому законом порядку; інформаційну довідку про останню звітність боржника до податкового органу (з посиланням на документальні докази – податкову декларацію тощо);  
боржника - правовстановлюючі документи, які посвідчують правовий статус юридичної особи (копії до справи) із зазначенням засновників підприємства-боржника; відзив на заяву ініціюючого кредитора, докази надсилання відзиву кредитору; обґрунтовані заперечення, докази на підтвердження заперечень; довідку про загальну суму заборгованості перед кредиторами, в т.ч. по заробітній платі працівникам, а також заборгованості по податках і зборах (обов’язкових платежах); довідку про майно, в т.ч. про кошти, які знаходяться на рахунках в банківських чи інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків, їх поштові адреси; баланс підприємства на останню звітну дату щодо фінансового та майнового стану підприємства.
ВДВС – довідку про наявність виконавчих документів щодо боржника та про вжиті заходи щодо стягнення безспірних сум з боржника з документальним підтвердженням; витяг з Державного реєстру виконавчих проваджень про наявні виконавчі провадження за участю боржника;
банки - довідку про залишок коштів на рахунку боржника;
державного реєстратора - довідку та витяг з ЄДР про наявні реєстраційні записи щодо боржника; інформацію про те, чи є боржник засновником інших підприємств, щодо корпоративних прав боржника;
арбітражного керуючого Синяпкіна О.В. – протягом трьох днів з дня отримання даної ухвали надати заяву на участь у даній справі відповідно до вимог Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” разом з копіями договору страхування ризиків   діяльності та свідоцтва (оригінали для огляду в судовому засіданні).
Явку в судове засідання уповноважених представників сторін, арбітражного керуючого Синяпкіна О.В. визнати обов’язковою.  
        Витребувані судом документи надати через канцелярію суду до 05 вересня 2015р. в оригіналі, а копії письмових документів, які подаються до суду, оформлені відповідно до статті 36 ГПК України та п. 5.27 Національного стандарту України ДСТУ 4163-2003 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації”, затвердженого Наказом Держспоживстандарту України № 55 від 07.04.2003р.   
Пояснення у справі надавати у письмовому вигляді.
Копію ухвали надіслати: кредитору, боржнику, Ленінському ВДВС Запорізького міського управління юстиції, банківським установам, Реєстраційній службі Запорізького міського управління юстиції, арбітражному керуючому Синяпкіну О.В.
 
      Суддя                                                                     В.А. Кричмаржевський