flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Обласного комунального підприємства “Донецьктеплокомуненерго”, справа № 905/4199/14, засідання 05.10.2015р. о 14 год. 10 хв.

28 вересня 2015, 12:36

 

 ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
                                                 Запорізької області
                                                      У Х В А Л А
 
м. Запоріжжя
25.09.2015р.                                                                                                                               Справа № 905/4199/14
 
Суддя Місюра Людмила Сергіївна, розглянувши заяву Обласного комунального підприємства “Донецьктеплокомуненерго” вих. № ЮР/1836 від 16.09.2015 року про надання відстрочки виконання рішення господарського суду у справі № 905/4199/14
 
За позовом                  Дочірньої компанії “Газ України” Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” (----------, м. Київ, -------)
 
До                                 Обласного комунального підприємства “Донецьктеплокомуненерго” (---------- м. Краматорськ Донецької області, -------; -------, м. Костянтинівка Донецької області, -------)
 
                                      Про стягнення 2 562 709 грн. 24 коп.
 
                                                           В С Т А Н О В И В:
 
24.09.2015 року на адресу господарського суду Запорізької області надійшла заява Обласного комунального підприємства “Донецьктеплокомуненерго” (надалі - відповідач) вих. № ЮР/1836 від 16.09.2015 року про надання відстрочки рішення господарського суду Запорізької області від 09.07.201 року у справі № 905/4199/14 строком на п’ять років.
Суд вважає за можливе прийняти заяву відповідача до розгляду та призначити засідання суду.
Керуючисьст. ст.86, 121Господарського процесуального кодексуУкраїни, суд
 
                                                                     У Х В А Л И В:
1.  Прийняти заяву до розгляду.
2. Засідання суду призначити на     05.10.2015р.    о    14   год.   10   хв.___            
3. Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус № 2, кабінет № 208.
Суд попереджає сторони, що вказана заява повинна бути розглянута протягом 10 днів (ст. 121 ГПК України).
 
В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати надати:
 
Боржника (відповідача у справі): доручення на представника; документи, які засвідчують правовий статусі підприємства; нормативне та документальне обґрунтування вимог; письмово вказати конкретні норми чинного законодавства, на підставі яких ви просите надати відстрочку та розстрочку виконання рішення суду; надати всі документи на підтвердження наявності обставин, які ускладнюють виконання рішення суду або роблять його неможливим, у т.ч. всі довідки зі всіх банків про рух (відсутність руху) грошових коштів на всіх розрахункових рахунках, довідки про наявність (відсутність) грошових коштів на всіх рахунках підприємства, всі документи, які підтверджують ваш фінансовий стан; надати суду документи на підтвердження збитковості діяльності підприємства; надати суду всі первинні документи на підтвердження наявності заборгованості юридичних осіб в сумі 22,7млн. грн. та населення в сумі 288,3 млн. грн.; всі матеріали виконавчого провадження з виконання рішення господарського суду у справі № 905/4199/14, у т. ч. постанови (про відкриття, зупинення та ін) та докази їх отримання; докази виконання вами рішення суду у справі № 905/4199/14 повністю або частково станом на день розгляду справи (відповідні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу), у випадку не виконання – письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; надати суду всі первинні документи на підтвердження сплати сум за рішенням суду (всі первинні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); всі первинні документи на підтвердження наданих суду довідок; заяву та письмові пояснення на заяву надати суду в електронному варіанті (на диску або дискеті), за наявності можливості; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів - у справу, оригінали надати в судове засідання - суду для огляду; забезпечити явку у судове засідання уповноваженого представника.
 
Сятгувачу (позивачу у справі): необхідно виконати слідуючі дії та надати наступні документи: доручення на представника; письмові пояснення на заяву заявника, з посиланням на конкретні норми чинного законодавства, надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; первинні документи, які підтверджують ваш фінансовий стан; докази сплати боржником сум, стягнутих по рішенню суду у справі № 905/4199/14 в добровільному або примусовому порядку повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначення дати, суми та призначення платежу); всі матеріали виконавчого провадження з виконання рішення суду у справі № 905/4199/14, у т.ч. наказ суду, заяви, постанови (про відкриття, зупинення та ін) та докази їх отримання; надати суду всі первинні документи на підтвердження сплати боржником сум за рішенням суду (всі первинні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); письмові пояснення на заяву надати суду в електронному варіанті (на диску або дискеті), за наявності можливості; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали надати в судове засідання - суду для огляду; забезпечити явку у судове засідання уповноваженого представника.
 
Суддя                                                                                               Л.С.Місюра
 

Витяг зі ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати у доход Державного бюджету України із сторони, що ухиляється від вчинення дій, покладених судом на сторону штраф у розмірі до 1 700 грн