flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кредитора ТОВ «Інтер Метал», м.Донецьк, у справі № 908/4406/15 про банкрутство ТОВ «КАРОКС»

01 жовтня 2015, 09:56

 

 Господарський суд Запорізької області
 

 

Ухвала
про призначення до розгляду звіту ліквідатора
та ліквідаційного балансу
 
         01 жовтня 2015р.                                                     Справа № 908/4406/15
                                                                   м. Запоріжжя
 
Боржник – Товариство з обмеженою відповідальністю “КАРОКС”, код з ЄДР-38509695, м.Запоріжжя 
Банківські установи, які здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника – ПАТ “КБ “Хрещатик”, ПАТ “ДІВІ БАНК”, Тернопільська філія ПАТ “КБ ПриватБанк”
          про банкрутство
          ліквідатор Домантович Леонід Григорович
 
       Суддя                                                                     Кричмаржевський В.А.
 
          Згідно з постановою господарського суду Запорізької області від 17 серпня 2015р. Товариство з обмеженою відповідальністю «КАРОКС», м.Запоріжжя, визнано банкрутом в порядку статті 95 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено голову ліквідаційної комісії – Домантовича Леоніда Григоровича.
На офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України 17.08.2015р. за № 21503 розміщено повідомлення про визнання боржника – ТОВ “КАРОКС” банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.
Ліквідатором банкрута 28.09.2015р. подано до господарського суду звіт, ліквідаційний баланс, реєстр вимог кредиторів, документи на підтвердження проведення ліквідаційної процедури, а також звіт про витрати в процедурі.
 Для розгляду поданих документів слід призначити судове засідання на 12 жовтня 2015р. о 09-20 год.
 
Керуючись статтями 2, 40 та 46 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", статтями 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -
 
 
 
Ухвалив:
 
Судове засідання для розгляду звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу, реєстру вимог кредиторів призначити на 12 жовтня 2015р. о 09-20 год.
Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001 м. Запоріжжя вул.Тюленіна, 21/вул. Шаумяна, 4, корп.1, каб. 322.  
 
Явку ліквідатора в судове засідання  визнати обовязковою.
 
Зобов'язати ліквідатора представити суду до 09.10.2015р.:  
- документи, на які є посилання у звіті, для огляду в оригіналі; всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури станом на дату судового засідання, в т.ч. довідку ВДВС про наявність виконавчих документів щодо боржника, довідку ДПІ про податкову заборгованість боржника, про наявність у боржника заборгованості перед Пенсійним фондом України та по заробітній платі працівникам; інформацію про призначення та проведення податкових перевірок щодо боржника відповідно до закону, акти та матеріали перевірок станом на дату судового засідання.
 
Копію ухвали надіслати: ліквідатору, ТОВ «Інтер Метал».
 
        Суддя                                                                       В.А. Кричмаржевський