flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю “ДОНУКРТОРГ”, м.Маріуполь, Донецька область.

17 листопада 2015, 11:35

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД            

Запорізької області

УХВАЛА

 

12.11.2015 р.                                                                              Справа № 908/3530/14

 

Розглянувши матеріали заяви Приватного  підприємства «АФІНА»-В» про заміну сторони на стадії виконавчого провадження (стягувача) у справі № 908/3530/14

 

За позовом: Приватного підприємства “АФІНА - В”, м. Дніпропетровськ.

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “ДОНУКРТОРГ”, м.Маріуполь,  Донецька область.  

                                                                           

  Суддя  Кутіщева-Арнет Н.С.

 

 

12 листопада 2015р. надійшла заява про  заміну сторони на стадії виконавчого провадження (№7/313), а саме: стягувача - ПП «АФІНА-В» на Суб’єкта підприємницької діяльності  Савельєву Аллу Олександрівну.  

Відповідно до ч. 1 ст. 25 Господарського процесуального кодексу України, у разі смерті або оголошення фізичної особи померлою, припинення діяльності суб'єкта господарювання шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення), заміни кредитора чи боржника в зобов'язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, господарський суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Керуючись ст.ст. 25, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

 

1. Прийняти заяву до розгляду.

2. Судове засідання призначити на 24.11.2015р. о 10 год. 45 хв., яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна,4/Тюленіна,21, кабінет № 206 (корпус 2).

 

 

Суддя                                                                         Н.С. Кутіщева-Арнет

 

  Суд звертає увагу учасників судового процесу на те, що вимоги до змісту та розташування реквізитів документів встановлені п.5 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003), затвердженої Наказом Держспоживстандарту України 07.04.2003 року № 55.

Пунктом 5.27 цієї Уніфікованої системи встановлено, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту 23 (підпису).

Зазначені положення Уніфікованої системи необхідно обов’язково враховувати учасникам судового процесу при засвідченні копій документів, що подаються до суду.

Згідно п. 5 ч. 1 ст. 83 ГПК України, господарський суд, приймаючи рішення, має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 700, 00 грн.) за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.