flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Дочірньої компанії “Газ України” НАК „Нафтогаз України”, м. Київ, КП „Тепломережа”, м. Донецьк та ВДВС Куйбишевського районного управління юстиції у Донецькій області, м. Краматорськ Донецької області по справі №908/2451/15-г.

04 березня 2016, 10:37

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

  

 УХВАЛА

  

            29.02.2016                                                                                       Справа № 908/2451/15-г

 

Суддя господарського суду Запорізької області Мірошниченко М.В.,  розглянувши скаргу Дочірньої  компанії “Газ України” Національної  акціонерної компанії „Нафтогаз України” на дії Відділу державної виконавчої служби Куйбишевського районного управління юстиції у Донецькій області по справі 908/2451/15-г

за позовом:   Дочірньої  компанії “Газ України” Національної  акціонерної компанії „Нафтогаз України”, м. Київ

до Комунального підприємства „Тепломережа”, м. Донецьк

про стягнення суми,

Заінтересована особа - Відділ державної виконавчої служби Куйбишевського районного управління юстиції у Донецькій області, м. Краматорськ Донецької області

ВСТАНОВИВ:

 

Рішенням господарського суду Запорізької області (суддя Місюра Л.С.)                               від 02.06.2015р. позов задоволено.

15.06.2015 р. на примусове виконання рішення було видано наказ.

29.02.2016 р. в господарський суд Запорізької області від Дочірньої  компанії “Газ України” Національної  акціонерної компанії „Нафтогаз України” (позивача) надійшла скарга на дії ВДВС Куйбишевського РУЮ у Донецькій області.

Відповідно до ч. 3 ст. 2-1 ГПК України, Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням Ради суддів України № 30 від 26.11.2010 р., через перебування судді Місюри Л.С. у відпустці, скаргу по справі № 908/2451/15-г передано на розгляд судді  Мірошниченку М.В.

За таких обставин, скарга по справі № 908/2451/15-г приймається до провадження суддею Мірошниченко М.В.

Відповідно до ст. 121-2 ГПК України скарги на  дії  органів Державної виконавчої служби розглядаються господарським судом, про час і місце якого повідомляються ухвалою стягувач, боржник чи прокурор та орган виконання судових рішень.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 86, 121-2 ГПК України, суд

 

УХВАЛИВ:

 

1. Прийняти скаргу до розгляду.

2. Розгляд скарги  призначити на 22.03.2016 р. о   11  год. 00 хв., в судовому засіданні, яке відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою:                      м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/ Шаумяна, 4, корпус 1.

3. Зобов`язати учасників виконати наступні дії:

Позивача: надати оригінали документів, доданих до скарги; документальне підтвердження наведених у скарзі доводів; докази направлення відповідачу копії скарги з доданими до неї документами за допомогою інших організацій, які не призупинили прийом поштових відправлень до зони проведення АТО; доказ направлення відповідачу копії скарги з доданими до неї документами, електронною поштою; документ, яким підтверджується неможливість надсилання копії скарги і доданих до неї документів іншому учасникові судового процесу, що знаходиться на території проведення АТО, а саме: документ, виданий (надісланий) адресатові підприємством зв’язку за підписом керівника (заступника керівника, іншої уповноваженої особи) такого підприємства, що свідчив би про неможливість пересилання поштової кореспонденції на територію проведення АТО (п. 5 Інформаціного листа ВГСУ від 12.09.2014 р. № 01-06/1290/14 “Про Закон України “Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням анти терористичної операції”); відомості щодо електронної адреси відповідача; належним чином оформлене доручення на представника (оригінал суду –для огляду, належним чином завірену копію - до справи), забезпечити явку компетентного представника.

Відповідача: надати письмовий відзив на скаргу з нормативним і документальним обґрунтування доводів; належним чином оформлене доручення на представника (оригінал суду –для огляду, належним чином завірену копію - до справи), забезпечити явку компетентного представника.

Відділ державної виконавчої служби Куйбишевського районного управління юстиції у Донецькій області: надати письмовий відзив на скаргу з нормативним і документальним обґрунтування доводів; належним чином оформлене доручення на представника (оригінал суду –для огляду, належним чином завірену копію - до справи), забезпечити явку компетентного представника.

Письмові пояснення та належним чином завірені копії витребуваних документів надати до суду завчасно.

Подання письмових доказів сторонами має здійснюватися до дня судового засідання з супровідним листом через службу діловодства суду.

Явку уповноважених представників сторін та ВДВС Куйбишевського районного управління юстиції у Донецькій області визнати обов’язковою.

Копії ухвали направити заінтересованій особі та сторонам у справі.

Попередити сторони, що за ухилення від вчинення вказаних господарським судом дій з винної сторони стягується штраф у порядку і розмірі, передбаченому п. 5 ст. 83  Господарського процесуального кодексу України.

 

    Суддя                                                                             М.В. Мірошниченко