flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду Запорізької області прийняли участь у семінарах, які проводили Харківський апеляційний господарський суд та Донецький апеляційний господарський суд.

30 березня 2016, 17:21

25 березня 2016 року заступник голови суду Проскуряков К.В. та судді Корсун В.Л., Мойсеєнко Т.В. та Ярешко О.В. прийняли участь у семінарі на базі Донецього апеляційного господарського суду на тему: Про судову практику вирішення спорів, що виникають із кредитних правовідносин. Причини скасування та зміни апеляційним господарським судом судових рішень у справах зазначеної категорії».

 

25 березня 2016 року судді Горохов І.С. та Ніколаєнко Р.А. прийняли участь у спільних заняттях в системі вдосконалення професійної підготовки суддів на базі Харківського апеляційного господарського суду з питання захисту прав інвесторів, пов’язані із змінами у Законі України «Про акціонерні товариства»; процесуальні питання, пов’язані з розглядом спорів між господарським товариством та його посадовою особою про відшкодування збитків, завданих товариству діянням останньої».