flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 24 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" голова господарського суду Запорізької області повідомляє про утворення вакантної посади судді у господарському суді Запорізької області

22 серпня 2016, 16:08

       Відповідно до пункту 5 частини першої статті 24 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" голова господарського суду Запорізької області повідомляє про утворення вакантної посади судді у господарському суді Запорізької області.

 
       Підставою для утворення зазначеної вакантної посади є Указ Президента України  від 01 серпня 2016 року № 317/2016 про звільнення з посади судді господарського суду Запорізької області Місюри Людмили Сергіївни у зв’язку з поданням заяви про відставку. 
Людмила Сергіївна в господарському суді Запорізької області пропрацювала з грудня 1992 року, у березні 1996 року призначена на посаду судді і всі ці роки присвятила своєму покликанню – служити людям. Її професійний шлях – це зразок людської гідності, добропорядності та досвідченості.
Керівництво суду, суддівський корпус та працівники апарату суду  щиро вдячні Людмилі Сергіївні за десятиліття спільної праці, досвід та знання, які вона повсякденно передавала колегам та працівникам апарату.

          Бажаємо Людмилі Сергіївні гарного настрою, добра і  щастя, міцного і непохитного здоров’я. Нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя,  вірних та надійних друзів!