flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про наявність вакантних посад суддів

17 жовтня 2016, 15:52
Відповідно до пункту 5 частини першої статті 24 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" повідомляємо про наявність 12 вакантних посад суддів у господарському суді Запорізької області станом на 17 жовтня 2016 року.
Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 08 вересня 2016 року № 1515-VІІІ "Про звільнення суддів" 28 вересня 2016 року зі складу господарського суду Запорізької області відраховано суддів Алейникову Тетяну Георгіївну та Кагітіну Людмилу Петрівну у зв’язку з поданням заяви про відставку.
30 вересня 2016 року зі складу господарського суду Запорізької області відраховано суддів Дьоміну Аллу Валентинівну та Серкіза Віктора Григоровича у зв’язку з поданням заяви про відставку.
Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 22 вересня 2016 року № 1600-VІІІ "Про звільнення суддів" 12 жовтня 2016 року зі складу господарського суду Запорізької області відраховано суддів Гандюкову Ларису Павлівну та Шевченко Тетяну Миколаївну у зв’язку з поданням заяви про відставку.
13 жовтня 2016 року зі складу господарського суду Запорізької області відраховано суддів Гончаренка Сергія Анатолійовича та Попову Ірину Анатоліївну у зв’язку з поданням заяви про відставку.
Керівництво суду, суддівський корпус та працівники апарату суду  щиро вдячні суддям, які вийшли у відставку, за десятиліття спільної праці, досвід та знання, які вони повсякденно передавали колегам та працівникам апарату.
         Бажаємо гарного настрою, добра і  щастя, міцного і непохитного здоров’я. Нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя,  вірних та надійних друзів!
 
 
      Алейникова Тетяна Георгіївна
 
 
     Кагітіна Людмила Петрівна
 
 
     Дьоміна Алла Валентинівна
 
 
     Серкіз Віктор Григорович
 
 
     Гандюкова Лариса Павлівна
 
 
     Шевченко Тетяна Миколаївна
 
 
   Гончаренко Сергій Анатолійович
 
 
     Попова Ірина Анатоліївна