flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ “Торговий будинок “Металург”, м. Донецьк У справі № 908/2589/15-г

26 жовтня 2016, 15:32

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

УХВАЛА 

 

  26.10.2016р.                                                                                        Справа № 908/2589/15-г

За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Енерджи Груп”, м. Кривий ріг, Дніпропетровська область  

до відповідача: Публічного акціонерного товариства “Новокраматорський машинобудівний  завод” м. Краматорськ, Донецька область 

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні  відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю  “Торговий будинок “Металург”,  м.Донецьк

про стягнення вартості неповернутого майна

 

                                                                                                        Суддя  Колодій  Н.А.

Без участі представників сторін

 

ВСТАНОВИВ:

 

Постановою Вищого господарського суду України від 20 липня 2016р. було скасовано  постанову  Донецького апеляційного  господарського суду від 12.04.2016р. та рішення господарського суду Запорізької області від 17.06.2015р. у справі № 908/2589/15-г, матеріали передані  на новий розгляд  господарського суду Запорізької області. 

Ухвалою суду від 16.09.2016 р. (суддя Кутіщева-Арнет Н.С.) порушено провадження у справі 908/2589/15-г, розгляд справи призначено на 26.10.2016 р.

24.10.2016р., відповідно до пунктів 2.3.3., 2.3.47, 2.3.50 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, враховуючи закінчення повноважень судді Кутіщевої-Арнет Н.С., справу № 908/2589/15-г передано на розгляд судді Колодій Н.А.

Суд вважає за необхідне прийняти справу до розгляду.

Керуючись ст. ст. 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

 

УХВАЛИВ:

 

1. Прийняти справу 908/2589/15-г для розгляду.

Присвоїти  справі номер провадження 14/87/15-7/115/16-32/133/16

2. Призначити розгляд справи на 23.11.2016р. о/об 10 год. 50 хвил., яке відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна,4/ Тюленіна 21, корпус 1, кабінет № 300.

3. У порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов’язати сторони надати:

                Позивача документи, які посвідчують правовий статус (Статут, положення, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру) в оригіналі для огляду суду; свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру відповідача; власне письмове підтвердження того, що в провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та не має рішення цих органів з такого спору; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; надати пояснення щодо позовних вимог на теперішній час; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).

Відповідача документи, які посвідчують правовий статус (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про включення до Єдиного державного реєстру); довідку про повні банківські реквізити підприємства; відзив на позовну заяву (копію відзиву суд пропонує відповідачу до дня судового засідання направити на адресу позивача та третій особі і докази направлення надати у судове засідання); нормативне і документальне обґрунтування заперечень на позов;  листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином оформлене доручення на представника; належним чином засвідчені копії витребуваних документів – у справу (оригінали – суду для огляду).

Третій особі: письмові пояснення по суті спору; довіреність на представника; копії витребуваних документів (завірені належним чином) – у справу.

4. Всі документи надати до канцелярії суду із супровідним листом.

5. Роз’яснити сторонам, що невиконання вимог господарського суду без поважних причин тягне за собою відповідальність винної сторони у вигляді стягнення штрафу у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на підставі п.5 ст. 83 ГПК України та/або винесення окремої ухвали суду згідно ст. 90 ГПК України.

6. Повідомити сторін, що копії документів вважаються належними, якщо вони засвідчені підписом особи, яка уповноважена на засвідчення відповідності копій оригіналам, прошиті, пронумеровані, посвідчені датою та скріплені печаткою підприємства, установи, організації згідно Національного стандарту України “Державна уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів. ДСТУ 4163-2003”.

 

   Суддя                                                                           Н.А. Колодій

 

З текстом процесуального документу можете ознайомитись на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, а копію даної ухвали ви можете отримати нарочно в канцелярії суду