flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу по справі № 908/2288/16!

28 жовтня 2016, 15:29

  номер провадження справи  12/86/16

     

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ 

УХВАЛА

  

26.10.2016                                                                                                            Справа № 908/2288/16

 

Господарський суд Запорізької області у складі судді Смірнова О.Г.,

За участю секретаря судового засідання Бамбизова М.Л.

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу № 908/2288/16

за первісним позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в особі Філії № 5 Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в Запорізькій області, с. Хортиця

до першого відповідача за первісним позовом: Приватного акціонерного товариства “Одеський коньячний завод”, м. Одеса

до другого відповідача за первісним позовом: Публічного акціонерного товариства “Дім марочних коньяків “Таврія”, м. Нова Каховка

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні першого та другого відповідачів за первісним позовом: Міністерства аграрної політики та продовольства України, м. Київ

про визнання виключних майнових прав та внесення змін у Зміну № 2 до КДУ 00011050-15.91.10:2008 “Основні правила виробництва та зберігання коньяків України”

 

за зустрічним позовом: Приватного акціонерного товариства “Одеський коньячний завод”, м. Одесса

та Публічного акціонерного товариства “Дім марочних коньяків “Таврія”, м. Нова Каховка до відповідача за зустрічним позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в особі Філії № 5 Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в Запорізькій області, с. Хортиця

про визнання виключних майнових прав та заборону внесення змін до КДУ 00011050-15.91.10:2008 “Основні правила виробництва та зберігання коньяків України”

 

за участю:

представника ТОВ “Українська дистрибуційна компанія” в особі Філії № 5 ТОВ “Українська дистрибуційна компанія” в Запорізькій області – не з'явився

представника ПрАТ “Одеський коньячний завод” – не з'явився

представника ПАТ “Дім марочних коньяків “Таврія” – не з'явився

представника третьої особи – не з'явився

 

ВСТАНОВИВ:

 

Товариство з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в особі Філії № 5 Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в Запорізькій області звернулося до Господарського суду Запорізької області з позовною заявою до Приватного акціонерного товариства “Одеський коньячний завод” та до Публічного акціонерного товариства “Дім марочних коньяків “Таврія” з позовними вимогами про визнання виключних майнових прав та внесення змін у Зміну № 2 до КДУ 00011050-15.91.10:2008 “Основні правила виробництва та зберігання коньяків України”.

Разом з тим, Приватне акціонерне товариство “Одеський коньячний завод” та Публічне акціонерне товариство “Дім марочних коньяків “Таврія” звернулися до Господарського суду Запорізької області із зустрічним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в особі Філії № 5 Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в Запорізькій області про визнання виключних майнових прав та заборону внесення змін до КДУ 00011050-15.91.10:2008 “Основні правила виробництва та зберігання коньяків України”.

Представники ТОВ “Українська дистрибуційна компанія” в особі Філії № 5 ТОВ “Українська дистрибуційна компанія” в Запорізькій області, ПрАТ “Одеський коньячний завод”, ПАТ “Дім марочних коньяків “Таврія” та третьої особи в судове засідання не з'явилися, про час і місце проведення судового засідання були повідомлені належним чином. 

З метою усунення порушення рівності та змагальності учасників судового процесу, витребування доказів, враховуючи нез’явлення представника третьої особи, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

На підставі викладеного, керуючись  ст. ст. 77, 86 ГПК України, суд

 

УХВАЛИВ:

 

1. Відкласти розгляд справи на 31.10.2016 р. о 12 год. 00 хв. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м.   Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21 / вул. Шаумяна, 4, корпус 1, каб. 217.

2. Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в особі Філії № 5 Товариства з обмеженою відповідальністю “Українська дистрибуційна компанія” в Запорізькій області надати оригінал договору про надання послуг від 12.01.16 р. (у повному обсязі, з усіма змінами, додатками та додатковими угодами до нього) суду для огляду, оригінали усіх документів, доданих до позовної заяви – суду для огляду, а саме: рецензію від 11.03.16 р., Зміну № 2 до КДУ 00011050-15.91.10:2008 “Основні правила виробництва та зберігання коньяків України” (у повному обсязі із усіма додатками) (оригінал – суду для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчені копії – для долучення до матеріалів справи), в разі неможливості надання будь-яких документів – надати суду письмові пояснення.

3. Зобов’язати Приватне акціонерне товариство “Одеський коньячний завод” надати нормативне обґрунтування зустрічних позовних вимог, оригінал договору про надання послуг від 12.01.16 р. (у повному обсязі, з усіма змінами, додатками та додатковими угодами до нього) суду для огляду, Зміну № 2 до КДУ 00011050-15.91.10:2008 “Основні правила виробництва та зберігання коньяків України” (у повному обсязі із усіма додатками) (оригінал – суду для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчені копії – для долучення до матеріалів справи), в разі неможливості надання будь-яких документів – надати суду письмові пояснення.

4. Зобов’язати Публічне акціонерне товариство “Дім марочних коньяків “Таврія” надати нормативне обґрунтування зустрічних позовних вимог, оригінал договору про надання послуг від 12.01.16 р. (у повному обсязі, з усіма змінами, додатками та додатковими угодами до нього) суду для огляду, Зміну № 2 до КДУ 00011050-15.91.10:2008 “Основні правила виробництва та зберігання коньяків України” (у повному обсязі із усіма додатками) (оригінал – суду для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчені копії – для долучення до матеріалів справи), в разі неможливості надання будь-яких документів – надати суду письмові пояснення.

5. Зобов’язати третю особу надати суду письмові пояснення по суті спору, письмові пояснення з приводу порядку внесення змін до КДУ 00011050-15.91.10:2008 “Основні правила виробництва та зберігання коньяків України”, та за чиїм зверненням можуть бути внесені такі зміни.

6. Попередити сторін про відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, згідно приписів п. 5 ст. 83 ГПК України.

Явка у судове засідання уповноважених представників сторін, третьої особи обов’язкова.

 

Суддя                                                                                                              О.Г. Смірнов