flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу по справі 2-5-1535 заява про заміну - призначення

11 травня 2017, 15:43

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

 

            10.05.2017                                                                                             Справа № 2/5/1535

 

Суддя Господарського суду Запорізької області Ярешко О.В., розглянувши заяву Науково-дослідного виробничого центру «Промелектротехпостач» Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» про заміну стягувача у виконавчому провадженні, відкритому на виконання наказу у справі № 2/5/1535

за позовом Науково-дослідного виробничого центру “Промелектротехпостач” Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” (87532, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Миколаївська, 3)

до Державного підприємства “Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” в особі Відокремленого підрозділу “Запорізька атомна електрична станція” (71504, Запорізька область, м. Енергодар, вул. Промислова, 133)

про стягнення 309619,06 грн

за участю Відділу примусового виконання рішень Управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області (69006, м. Запоріжжя, проспект Металугрів, 6)

за участю Науково-дослідного виробничого центру «Безпеки і охорони праці «Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» (61002, м. Харків, вул. Чайковського, 15, кв. 29)

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись статтями 25, 86, 121-4 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В :

  1. Прийняти заяву Науково-дослідного виробничого центру «Промелектротехпостач» Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» про заміну стягувача у виконавчому провадженні.
  2. Заяву призначити до розгляду на 06.06.2017 на 10 год. 30 хв.

            Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4, корпус 2, кабінет № 214.

  1. Зобов’язати:

Науково-дослідний виробничий центр “Промелектротехпостач” Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” - документи на підтвердження правового статусу; оригінали документів, доданих до заяви - для огляду; завчасно направити на адресу Науково-дослідного виробничого центру «Безпеки і охорони праці «Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» копію заяви та доданих до неї документів, докази направлення надати суду для долучення до справи;

Державне підприємство “Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” в особі Відокремленого підрозділу “Запорізька атомна електрична станція” та Науково-дослідний виробничий центр «Безпеки і охорони праці «Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» - документи на підтвердження правового статусу; надати письмові пояснення з документальним обґрунтуванням своєї правової позиції щодо поданої заяви;

Відділ примусового виконання рішень Управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області - документи на підтвердження правового статусу; надати письмі пояснення про хід виконавчого провадження за наказом по справі № 2/5/1535 від 27.12.2002 та письмові пояснення з документальним обґрунтуванням своєї правової позиції щодо поданої заяви.

  1. Явку в судове засідання уповноважених представників учасників процесу визнати обов’язковою.

 

Усі документи у справі (заяви, клопотання, відзиви, пояснення) та інші витребувані документи (із супровідним листом) необхідно подавати завчасно до судового засідання через канцелярію суду. Копії документів завіряються відповідно до вимог п.5.27 Державної Уніфікованої системи документації ДСТУ 4163-2003, згідно з яким відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів: «Згідно з оригіналом», назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії; засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки юридичної особи.

 

Суддя                                                                                                О.В. Ярешко