flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги часників судового процесу по справі № 908/6279/14

16 травня 2017, 10:26

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

15.05.2017р.                                                                                        Справа № 908/6279/14

 

Господарський суд Запорізької області у складі колегії суддів: головуючий суддя Азізбекян Т.А., судді: Мірошниченко М.В., Дроздова С.С., розглянувши матеріали справи № 908/6279/14

за позовом: Публічного акціонерного товариства “Державний ощадний банк України” в особі філії – Донецького обласного управління АТ “Ощадбанк”

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “ДИРЕКЦІЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ БУДІВЕЛЬ”

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Адамов Олександр Борисович

про стягнення 38 730   602 грн. 36 коп.

 

Без виклику сторін

 

ВСТАНОВИВ:

 

В провадженні господарського суду Запорізької області знаходиться справа                           № 908/6279/14.

Ухвалою господарського суду Запорізької області від 20.03.2017р. провадження у справі № 908/6279/14 було зупинено до закінчення касаційного провадження та повернення справи до господарського суду Запорізької області.

У зв’язку з усуненням обставин, що зумовили зупинення провадження у справі, суд вважає за необхідне поновити провадження у справі № 908/6279/14 та призначити засідання суду на 22.05.2017р. о 12 год. 20 хв.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 79, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

 

УХВАЛИВ:

 

Провадження у справі № 908/6279/14 поновити з 22.05.2017р.

Засідання суду призначити на 22.05.2017р. о 12 год. 20 хв.

Зобов’язати:

Позивача: документи, які засвідчують правовий статус товариства (оригінали - суду для огляду, копії - в матеріали справи); оригінали документів, доданих до позову, у т.ч. кредитного договору та додатків до нього, доказів надання кредиту та інших доказів, в підтвердження виконання сторонами договірних відносин; надати належне нормативне та документальне обґрунтування позовних вимог з посиланням на норми права та документальні докази; листування з відповідачем щодо спірних правовідносин; інші письмові пояснення та докази, які мають значення для розгляду цього спору; довіреність на представника.

Відповідача: документи, які засвідчують правовий статус товариства (оригінали - суду для огляду, копії - в матеріали справи); відзив на позовну заяву із документальним та нормативним підтвердженням, викладених обставин; оригінал кредитного договору та додатків до нього та інших доказів, в підтвердження виконання сторонами договірних відносин; докази сплати спірної заборгованості (у разі наявності); контррозрахунок заявлених до стягнення сум; листування з  позивачем щодо спірних правовідносин; інші письмові пояснення та докази, які мають значення для розгляду цього спору; довіреність на представника.

Відповідачу копію відзиву завчасно направити на адресу позивача у справі та третьої особи, докази направлення – представити суду.

Третій особі: документи в підтвердження особи; відзив на позовну заяву; довіреність на представника.

Письмові пояснення, відзив (заперечення), розрахунок (контррозрахунок) та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим зв’язком.  (Копії документів, що подаються до суду необхідно засвідчувати відповідно до п. 5.27 Національного стандарту України "Державна уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів. ДСТУ 4163-2003", затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 07.04.2003 N 55, а разі якщо інструкціями з діловодства, які діють у відповідних органах, підприємствах, установах і організаціях, установлено додаткові вимоги щодо оформлення копій, - також і цих вимог. Відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів "Згідно з оригіналом", назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.)

Явку уповноважених представників сторін визнати обов’язковою.

Копії ухвали направити сторонам у справі.

Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

 

 

 

Головуючий                                                                    Т.А. Азізбекян

 

 

Судді                                                                               М.В. Мірошниченко

 

                                                                                         С.С. Дроздова