flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання Голови господарського суду Запорізької області Мірошниченка М.В. з Днем утворення господарських судів України

02 червня 2017, 09:13

Шановні колеги!

 

Щиро вітаю Вас з Днем утворення господарських судів України!

Символічно, що господарські суди стали однолітками незалежної України. Відкривши процес спеціалізації судів 26 років тому, вони разом з державою переживали складні процеси становлення і трансформації.

За час свого існування господарські суди довели, що їх поява обумовлена не тільки економічними умовами розвитку нашої держави, але і самим життям. Розібратися в складних взаємовідносинах між суб’єктами господарювання може тільки професійний юрист, що глибоко володіє знаннями в галузі господарського права. І такими знаннями, безумовно, володіють судді господарського суду Запорізької області!

Низький уклін та безмежна вдячність державним арбітрам, суддям у відставці, які своєю відповідальною, високопрофесійною працею зробили вагомий внесок у становлення та розбудову господарського (арбітражного) судочинства!

Своєю щоденною працею працівники судової гілки влади зберігають мир, суспільну злагоду та стабільність в країні. Приймаючи законні та обґрунтовані рішення ми сподіваємося виправдати надії і сподівання суспільства, довіру держави та суб’єктів господарювання!

У цей святковий та важливий день щиро зичу Вам, дорогі колеги, міцного здоров'я і сімейного благополуччя, енергії, натхнення для нових звершень на ниві здійснення правосуддя, миру та добра!

 

З повагою

 

Голова господарського суду

Запорізької області                                                                 М.В. Мірошниченко