flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В господарському суді Запорізької області відбулось анонімне опитування відвідувачів суду

13 червня 2017, 12:13

В господарському суді Запорізької області відбулось анонімне опитування відвідувачів суду

 

В період з 06 по 09 червня 2017 року в господарському суді Запорізької області проводилось анкетування відвідувачів суду. Завданням опитування було з’ясування побажань та пропозицій учасників судового процесу щодо удосконалення роботи судової установи, умов перебування в приміщенні господарського суду, доступності інформації та якості роботи, тощо. Опитування носило анонімний характер.

З результатами опитування можна ознайомитись нижче.

 

1. Вкажіть Вашу стать:


2. Зазначте Ваш вік:


3. Де Ви проживаєте?


4. У суді Ви представляєте:


5. На якій стадії розгляду перебуває Ваша справа:


6. Оцініть, будь-ласка, доступність суду (чи легко Вам було знайти будівлю суду; чи зручно Вам діставатися до будівлі суду громадським транспортом/чи зручно паркувати автомобіль біля будівлі суду).

 

7. Якщо Вам доводилося телефонувати до суду, чи завжди вдавалось додзвонитися та отримати потрібну інформацію?


8. Чи давав графік роботи канцелярії суду можливість вчасно та безперешкодно вирішувати Ваші справи у суді (подати позов; ознайомитися з матеріалами; отримати рішення, ухвалу та ін.)?


9. Оцініть, будь ласка, зручність умов перебування громадян в суді (достатність та зручність місць для очікування, оформлення документів, ознайомлення з матеріалами справи та підготовки до судового слухання; чистота та прибраність приміщень суду; можливість користування туалетами тощо).


10. Оцініть, будь ласка, ефективність організації роботи суду (дотримання строків та процедур розгляду справ; вчасність отримання повідомлень про розгляд справ; обґрунтованість затримки/перенесення судових слухань тощо).


11. Оцініть, будь ласка, повноту, якість та доступність інформації для відвідувачів суду (наявність інформаційних стендів, зразків документів, порядку сплати судового збору; зрозумілість інформації щодо місця та часу проведення судових засідань; наявність інформації в Інтернеті тощо).


12. Чи можете Ви сказати, що працівники апарату суду ставляться до відвідувачів суду коректно та ввічливо?


13. Чи можете Ви сказати, що судді та працівники суду однаково без упереджень щодо статі, віку, соціального статусу ставляться до відвідувачів суду?


14. Чи можете Ви сказати, що судді ставляться до відвідувачів суду (сторін по справі) коректно та ввічливо?


15. Оцініть, будь ласка, ефективність виконання суддями своїх функціональних обов’язків (дотримання процедур відкриття провадження у справі/розгляду, забезпечення доказів/позову, надання можливостей сторонам обґрунтувати свою позицію тощо).

16. Чи можете Ви сказати, що суд при розгляді Вашої справи є незалежним та неупередженим?


17. Виможете Ви сказати, що у Вашій справі суд прийняв (прийме) справедливе рішення?

 

18. Чи довіряєте Ви суду, в якому розглядається Ваша справа?