flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя господарського суду Запорізької області Носівець В.В. пройшла підготовку у Національній школі суддів України

20 червня 2017, 16:05

В період з 12 по 16 червня 2017 року суддя господарського суду Запорізької області Носівець В.В. пройшла підготовку для підтримання кваліфікації суддів місцевих господарських судів у Національній школі суддів України в м. Києві.

Під час проходження підготовки учасники мали змогу обговорити важливі питання застосування основних приписів земельного законодавства при розгляді справ господарськими судами та здійснення судового провадження під час розгляду справ у суді першої інстанції за приписами ГПК України, особливості вирішення справ, пов’язаних із перевезенням вантажів залізничним транспортом.

Також під час підготовки були розглянуті проблемні питання дисциплінарної відповідальності судді, застосування Європейської конвенції з прав людини та практики Європейського суду з прав людини в господарському судочинстві, питання щодо доказування в господарському судочинстві й формалізації електронних доказів у господарському процесі тощо.

Крім того, проведено 2 тренінги на теми: «Антикорупційне законодавство та практика його застосування» та «Захист права власності у світлі ст.1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини для суддів господарської спеціалізації».

За результатами пройденої підготовки суддя господарського суду Запорізької області Носівець В.В. отримала сертифікат Національної школи суддів України.