flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома товариства з обмеженою відповідальністю „Донпромбізнес” (місто Донецьк)

02 жовтня 2017, 09:52

До відома товариства з обмеженою відповідальністю „Донпромбізнес”

 (місто Донецьк)

 

у справі № 908/680/15-г

 

Суть: ухвала про призначення розгляду заяви публічного акціонерного товариства “Українська залізниця” в особі регіональної філії “Придніпровська залізниця” публічного акціонерного товариства “Українська залізниця” про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 908/680/15-г

за позовом державного підприємства „Придніпровська залізниця”, м. Дніпро

до відповідача товариства з обмеженою відповідальністю „Донпромбізнес”, місто Донецьк

про стягнення штрафу у сумі 18840 грн.

 

УХВАЛА від 29.09.2017.

 

Керуючись ст.ст. 86, 121-4 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

 

УХВАЛИВ:

 

  1. Прийняти заяву публічного акціонерного товариства “Українська залізниця” в особі регіональної філії “Придніпровська залізниця” публічного акціонерного товариства “Українська залізниця” про заміну сторони (стягувача) у виконавчому провадженні на її правонаступника.
  2. Призначити розгляд заяви на 09.10.2017 о 14-30 год. в судовому засіданні, яке відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: 69001, місто Запоріжжя, вулиця Гетьманська, 4, корпус 2, зал № 215.
  3. В порядку попередньої підготовки заяви до розгляду зобов’язати учасників процесу виконати певні дії та надати суду:

ТОВ “Донпромбізнес” - документи на підтвердження правового статусу; надати письмові пояснення з документальним обґрунтуванням своєї правової позиції щодо поданої заяви; довіреність на представника.

  1. Явку представників сторін та заінтересованих осіб в судове засідання визнати обов’язковою.
  2. Звернути увагу учасників судового процесу на необхідність дотримання вимог ч. 2 ст. 36 Господарського процесуального кодексу України щодо необхідності засвідчення документів, які подаються до суду.
  3. Звернути увагу учасників судового процесу на положення ст. 87 ГПК України щодо порядку отримання процесуальних документів (а саме: копії процесуальних документів надсилаються тим особам, які не були присутні в судовому засіданні). З процесуальними документами по справі можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень на офіційному веб-порталі судової влади.

Електронна адреса господарського суду Запорізької області: inвох@zp.arbitr.gov.ua.

 

Повний текст ухвали можливо отримати в канцелярії господарського суду Запорізької області за адресою: місто Запоріжжя, вулиця Гетьманська, 4.

 

Суддя Носівець В.В.