flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова господарського суду Запорізької області Мірошниченко М.В. прийняв участь у чергових загальних зборах ГО «Асоціація суддів господарських судів України» в м. Одеса

01 листопада 2017, 10:45

26 жовтня 2017 року в Одеському апеляційному господарському суді відбулися чергові загальні збори членів ГО «Асоціація суддів господарських судів України», у яких взяв участь Голова господарського суду Запорізької області Мірошниченко М.В.

Асоціація була заснована в 2016 році з метою функціонування комунікаційного майданчика для суддів господарської юрисдикції, які отримали змогу спілкуватися між собою, напрацьовувати єдину суддівську практику, обмінюватися досвідом, розробляти загальну концепцію розвитку судів, стратегію адміністрування роботи суду тощо.

Захід урочисто відкрила голова громадської організації «Асоціація суддів господарських судів України» Н. Богацька, яка відмітила, що на теперішній час підрозділи Асоціації створені практично у всіх областях України, а Асоціація набула статусу Всеукраїнської. Вона також відзначила, що за рік своєї роботи громадська організація зробила значний внесок для взаємодії судів із засобами масової інформації та створення позитивного іміджу судів та суддів господарської юрисдикції, об’єктивного висвітлення новин в діяльності судової гілки влади.

Учасники загальних зборів вирішили організаційні питання, що стосувалися змін до установчих документів громадської організації, обрали голову та заступників Асоціації, заслухали звіт про роботу організації за минулий рік.

Крім того, присутні обговорили ряд актуальних професійних питань в частині роботи господарських судів країни, визначили пріоритетні шляхи розвитку ГО «Асоціація суддів господарських судів України» на 2017-2018 роки.