flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президенту України про відрядження судді господарського суду Запорізької області строком на 6 місяців

12 січня 2018, 14:43

Вища рада правосуддя (далі ВРП) під час засідання 11 січня 2018 року розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про відрядження суддів на 6 місяців для здійснення правосуддя у зв’язку з виявленням надмірного рівня навантаження.

До ВРП надійшли подання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (далі ВККС України) з рекомендаціями на відрядження суддів. Вищою радою правосуддя встановлено, що наявні визначені законом підстави для відрядження суддів, рішення ВККС України про відрядження обґрунтовані та прийняті з дотриманням встановленого законом порядку.

За результатами розгляду зазначеного питання Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про відрядження строком на 6 місяців для здійснення правосуддя семи суддів, в тому числі судді господарського суду Запорізької області Топчій Олени Анатоліївни – до господарського суду Харківської області.

Джерело