flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рівень задоволеності громадян роботою господарського суду Запорізької області в 2017 році зріс на 28,57%

15 січня 2018, 14:48

Протягом 2017 року в господарському суді Запорізької області тричі проводилось опитування громадян-учасників судових проваджень щодо оцінки якості роботи суду.

В періоді, що охоплений перевіркою встановлено, що рівень задоволеності відвідувачів роботою суду зріс на 28,57%.

Відсоток учасників судових проваджень, що оцінюють роботу суду на «добре» та «відмінно» сукупно становить 79,2% від усіх опитаних осіб, що вплинуло на збільшення рівня задоволеності роботою суду учасників судового розгляду з 4 «добре» до 5 «відмінно».

Результати проведених опитувань є закономірним результатом роботи господарського суду Запорізької області, оскільки в 2017 році в приміщенні суду збільшилась кількість залів судових засідань, обладнано додаткову кімнату для учасників судових справ, виділено спеціальне приміщення з метою ознайомлення учасників з матеріалами справ.

Крім того, планується обладнати ще один зал судових засідань з можливістю проведення відео конференцзв’язку та створити точки живлення для електронних пристроїв, щоб відвідувачі мали змогу зарядити власні електронні пристрої у випадку необхідності.

Господарський суд Запорізької області приділяє постійну увагу побажанням відвідувачів суду з метою створення найбільш сприятливих та зручних умов перебування у суді і надалі працюватиме у вказаному напрямку.