flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома товариства з обмеженою відповідальністю “Люкс Транзит Д-С” (Донецька обл., м. Макіївка) у справі № 908/382/15-г

26 січня 2018, 14:27

До відома товариства з обмеженою відповідальністю “Люкс Транзит Д-С”

(Донецька обл., м. Макіївка)

 

у справі № 908/382/15-г

 

УХВАЛА від 25.01.2018.

 

Суть: ухвала про призначення заяви ТОВ “Фінансова компанія “Довіра та Гарантія” про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 908/382/15-г 

за позовом: публічного акціонерного товариства “Кредобанк” (м. Львів)

до відповідача: товариства з обмеженою відповідальністю “Люкс Транзит Д-С” (Донецька обл.)

про стягнення 25550,43 грн.

заінтересована особа: товариство з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Довіра та Гарантія” м. Київ)

орган виконання: Гірницький відділ державної виконавчої служби м. Макіївка Головного  територіального управління юстиції у Донецькій області

 

Керуючись ст.ст. 120, 170, 234, 235, 334 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

                                                             УХВАЛИВ:

 

  1. Прийняти заву товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Довіра і Гарантія” про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 908/382/15-г.
  2. Заяву призначити до розгляду на 01.02.2018 о/об 10 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вулиця Гетьманська, 4, корпус ІІ, зал № 215.

Електронна адреса господарського суду Запорізької області: inbох@zp.arbitr.gov.ua,  телефон інформаційного центру суду: (061) 224-08-88.

  1. Запропонувати ТОВ “Фінансова компанія “Довіра та Гарантія” надати письмове нормативне і документальне обґрунтування заяви, оригінали документів, доданих до заяви – суду для огляду, докази перебування виконавчого документу на виконанні; забезпечити явку повноважного представника у судове засідання.
  2. Запропонувати сторонам у справі та органу виконання надати письмове пояснення по суті заяви.
  3. Звернути увагу сторін, заінтересованої особи та органу виконання на обмеженість строку розгляду заяви визначеним ст. 334 ГПК України 10-денним строком та можливість надання пояснень та доказів на електронну адресу суду.
  4. При направленні у судове засідання уповноважених представників сторін, останнім мати при собі відповідно до ст. 60 Господарського процесуального кодексу України документи, що підтверджують повноваження представників.
  5. Повідомити учасників справи та Гірницький відділ державної виконавчої служби м. Макіївка Головного територіального управління юстиції у Донецькій області про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою:    http://court.gov.ua/fair/sud5009.

  1. Копію даної ухвали направити сторонам у справі, заінтересованій особі та органу виконання. Відповідача, у зв’язку з неможливістю здійснити повідомлення про час та місце судового розгляду (учасник судового процесу знаходиться на території проведення АТО), інформувати про дату, час та місце судового засідання шляхом розміщення на сторінці суду (у розділі “Новини та події суду”) офіційного веб-порталу “Судова влада в Україні” в мережі Інтернет.
  2. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

                                         

                                                                                                                  ухвалу підписано 25.01.2018

 

Суддя Носівець В.В.