flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу по справі № 908/1439/15-г.

06 лютого 2018, 17:28

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

 06.02.2018                                                                       Справа № 908/1439/15-г

Господарський суд Запорізької області у складі колегії суддів: головуючого судді – Мірошниченко М.В., судді Корсун В.Л., судді Федорової О.В.

При секретарі судового засідання Хилько Ю.І.

Розглянувши матеріали справи №  908/1439/15-г

за позовом Кам’янсько-Дніпровського міжрайонного прокурора Запорізької області в інтересах держави: в особі органу уповноваженого державою здійснювати відповідні функції в спірних відносинах – позивача-1 Кам’янсько-Дніпровської районної державної адміністрації Запорізької області

позивача-2 Великознам’янської сільської ради Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області

до відповідача Фермерського господарства “Діана”

про стягнення суми,

За участю:

Прокурор : Дядюшева К.Є. -  посвідчення № 035882  від 05.10.2015р.;

від позивача-1: не з’явився;

від позивача-2 : Костенко М.С. – довіреність № 1 від 02.01.2018 р.;

від відповідача: Доненко В.О. – Договір про надання юридичних послуг б/н від 05.07.2016р.;

вільний слухач - Коба О.В.;

                                                                 ВСТАНОВИВ:

Ухвалою від 25.01.2018 р. розгляд справи відкладено на 06.02.2018 р.

Відповідно до ч. 1       ст. 222 Господарського процесуального кодексу України       під час судового розгляду справи здійснюється повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу в порядку, передбаченому Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Запис розгляду судової справи здійснюється за допомогою технічних засобів, а саме: програмно-апаратного комплексу “Оберіг”.

Позивач-1 –  процесуальним правом на участь представника у судовому засіданні не скористався, про причини неявки суд не повідомив.

В судовому засіданні представником відповідача було заявлено усне клопотання про оголошення у судовому засіданні перерви для надання можливості представнику прокуратури та позивача-2 надати документи на підтвердження своїх повноважень.

В судовому засіданні представником позивача-2 було надано письмовий розрахунок суми заборгованості відповідача за договором емфітевзису від 08.01.2009 р.

Представник відповідача заявив усне клопотання про оголошення перерви для надання можливості ознайомитись із розрахунком суми боргу, наданим позивачем-2.

Розглянувши клопотання відповідача про оголошення перерви для надання можливості ознайомитись із розрахунком суми боргу, наданим позивачем-2, суд приходить до висновку про наявність підстав для його задоволення.

Відповідно до ст. 216 ГПК України <…> якщо спір, розгляд якого по суті розпочато, не може бути вирішено в даному судовому засіданні, судом може бути оголошено перерву в межах встановлених цим Кодексом строків розгляду справи, тривалість якої визначається відповідно до обставин, що її викликали, з наступною вказівкою про це в рішенні або ухвалі.  Про відкладення розгляду справи або перерву в судовому засіданні, місце, дату і час нового судового засідання або продовження судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами. <…> Якщо в судовому засіданні було оголошено перерву, провадження у справі після її закінчення продовжується зі стадії, на якій було оголошено перерву.

Керуючись ст. ст.  216, 234 Господарського процесуального кодексу України, суд                                          

                                                                          УХВАЛИВ:

  1. 1. Оголосити у судовому засіданні по справі № 908/1439/15-г перерву на 07.02.2018 р. о 14 год. 30 хв.
  2. Засідання відбудеться в приміщені господарського суду Запорізької області за адресою: 69000, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4, корпус № 1, з повідомленням (викликом) сторін. Електронна адреса господарського суду Запорізької області: inbох@zp.arbitr.gov.ua,  телефон інформаційного центру суду: (061) 224-08-88.
  3. Запропонувати виконати наступні дії:

Прокурора – надати технічну документацію із землеустрою ФГ “Діана” згідно розпорядження РДА № 392 від 10.09.2010 р. (оригінал для огляду та засвідчену копію до матеріалів справи), забезпечити явку компетентного та повноважного представника.

Кам’янсько-Дніпровську районну державну адміністрацію Запорізької області – надати технічну документацію із землеустрою ФГ “Діана” згідно розпорядження РДА № 392 від 10.09.2010 р. (оригінал для огляду та засвідчену копію до матеріалів справи), доручення на представника, забезпечити явку компетентного та повноважного представника.

Позивача 2 – надати технічну документацію із землеустрою ФГ “Діана” згідно розпорядження РДА № 392 від 10.09.2010 р. (оригінал для огляду та засвідчену копію до матеріалів справи), доручення на представника, забезпечити явку компетентного та повноважного представника.

Відповідача –  надати технічну документацію із землеустрою ФГ “Діана” згідно розпорядження РДА № 392 від 10.09.2010 р. (оригінал для огляду та засвідчену копію до матеріалів справи), доручення на представника, забезпечити явку компетентного та повноважного представника.

 Явку уповноважених представників сторін та прокурора визнати обов’язковою.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

                Головуючий суддя                                                            М.В.Мірошниченко

                Суддя                                                                                   В.Л. Корсун 

                Суддя                                                                                   О.В. Федорова