flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Запоріжжі відбулась нарада за участю Голови ВККС України та Голови ДСА України

09 лютого 2018, 18:06

     09 лютого 2018 року в приміщенні Апеляційного суду Запорізької області відбулась нарада за участю керівників судових органів України, в якій взяли участь голова Господарського суду Запорізької області Мірошниченко Михайло Володимирович, заступник голови Сушко Лариса Миколаївна, судді господарського суду Запорізької області та керівник апарату суду Вознесенська Олена Іванівна.

    Нараду проведено за участю голови та суддів Апеляційного суду Запорізької області, голів та суддів місцевих судів Запорізької області.

    З вітальними словами до присутніх звернулися Голова Верховного Суду Данішевська Валентина Іванівна, Голова Вищої ради правосуддя Бенедисюк Ігор Михайлович.

    Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Козьяков Сергій Юрійович розповів учасникам наради про основні кадрові проекти ВККС України у 2018 році, особливості проведення кваліфікаційного оцінювання суддів в рамках чергового етапу судової реформи.

    Виступ Голови Державної судової адміністрації України Холоднюка Зеновія Васильовича був присвячений підведенню підсумків роботи ДСА України щодо організаційного та фінансового забезпечення діяльності системи правосуддя в 2017 році, а також напрямків подальшої роботи адміністрації на 2018 рік.

    Учасники наради мали змогу обговорили проблемні питання, що виникають в діяльності судових установ в умовах організаційних та законодавчих змін в системі судоустрою України.